Antena Meniu Search
x

Tragedie înaintea concertului-tribut Abba din Suedia. Doi fani au murit, după ce unul dintre ei a căzut de la înălțime

Două persoane au murit, iar o alta a fost rănită, într-o sală de concert din orașul suedez Uppsala, înaintea concertului tribut Abba. Un bărbat în jurul vârstei de 80 de ani a căzut de la înălțime şi a ucis un alt spectator în urma căderii sale.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 14:55

Tragedie înaintea concertului-tribut Abba din Suedia. Doi fani au murit, după ce unul dintre ei a căzut de la înălțime
Tragedie înaintea concertului-tribut Abba din Suedia. Doi fani au murit, după ce unul dintre ei a căzut de la înălțime - Profimedia Images

Aproximativ 1.000 de spectatori s-au adunat la Uppsala Konsert & Kongress, o clădire contemporană unde urma să aibă loc un concert în onoarea grupului suedez emblematic de pop ABBA.

”Am primit un apel cu privire la o persoană care fie a sărit, fie a căzut de la mare înălţime în interiorul sălii de concert”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Magnus Jansson Klarin.

Foaierul sălii de concert are un spaţiu deschis în care a căzut această persoană, în vârstă de aproximativ 80 de ani, iar în căderea sa a accidentat mortal un alt spectator. Octogenarul şi una dintre cele două persoane pe care le-a lovit, un bărbat în vârstă de 60 de ani, au murit, iar a treia persoană, o femeie, în vârstă tot de 60 de ani, a fost rănită.

Drama a avut loc înainte de ora locală 19.00, în timp ce spectatorii veneau a spectacol. În urma tragediei, concertul a fost anulat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Tragedie înaintea concertului-tribut Abba din Suedia. Doi fani au murit, după ce unul dintre ei a căzut de la înălțime