Antena Meniu Search
x

Trei copii au fost chinuiţi şi torturaţi cu un arzător zile întregi. Agresoarea era chiar mama lor, ajutată de iubitul ei. Cuplul din SUA a ajuns în arest

O mamă din Alabama și iubitul ei au fost arestați după ce și-ar fi torturat cei trei copii mici cu un arzător, potrivit unui raport. Micuţii au arsuri grave pe corp şi le-au povestit anchetatorilor detalii tulburătoare. 

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 09:27

Ashleigh Ableman, în vârstă de 27 de ani, și partenerul ei, Howard Anderson, în vârstă de 53 de ani, au fost acuzați de abuz intenționat asupra unui copil săptămâna trecută, după ce au ieşit la iveală poveştile tulburătoare.

Torturaţi zile întregi de propria mamă

Cuplul a fost acuzat că a folosit un arzător pe gaz pentru a-i arde pe copiii lui Ableman – cu vârste de 4, 7 și 9 ani – precum și că a comis alte forme de abuz, au spus anchetatorii. "Acesta este un caz de tortură evident pentru acești copii. Am știut imediat că trebuie să intervenim", a declarat locotenentul Caroline Jackson pentru WDHN, citat de New York Post.

Jackson a spus că cei mici, care se află acum în custodia Departamentului de Resurse Umane, au suferit arsuri grave din cauza abuzului. Copiii au spus anchetatorilor despre unele dintre abuzuri, potrivit lui Jackson.

Cât ar putea sta cei doi în închisoare dacă vor fi găsiţi vinovaţi

Ableman și Anderson au fost arestați după ce Biroul Șerifului din Dale County a executat un mandat de percheziție la casa lor din Ariton, Alabama. Abuzul intenționat asupra unui copil este considerat o infracțiune în Alabama și poate ajunge la o pedeapsă de până la 10 ani și o amendă de 15.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Trei copii au fost chinuiţi şi torturaţi cu un arzător zile întregi. Agresoarea era chiar mama lor, ajutată de iubitul ei. Cuplul din SUA a ajuns în arest