Antena Meniu Search
x

Trei surori din Rusia care şi-au înjunghiat tatăl ar putea scăpa de condamnarea la închisoare. Crima, în legitimă apărare după ce bărbatul le abuzase

Judecătorii din Rusia ar putea renunța la acuzația de crimă în cazul a trei surori care şi-au înjunghiat tatăl, cu propriul cuţit de vânătoare, în timp ce acesta dormea. Fetele au susţinut că au recurs la acest gest penru a se apăra, ele fiind în mod repetat victimele agresiunilor sexuale ale bărbatului.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 17:54

Cele trei surori acuzate că şi-au ucis tatăl în somn spun că au acţionat în legitimă apărare pentru că nu mai suportau abuzurile sexuale la care erau supuse în mod frecvent, transmite Daily Star. Mikhail a fost înjunghiat în 2018, dar noi descoperiri detaliate despre acest caz ieşite recent la iveală pot schimba cursul nchetei, cele trei fiice ucigaşe având posibilitatea de a fi scutite de pedeapsa primită.

Krestina, Angelina şi Maria, care aveau în momentul atacului vârste cuprinse între 17 şi 19 ani şi-au recunoscut vina şi cu toate că au transmis că ele erau victimele agresiunilor bărbatului, poliţiştii au decis să le condamne la pedeapsa cu închisoarea. Acum, surorile pod folosi decizia instanţei prin care bărbatul a fost numit ca fiind pedofil, pentru a scăpa de ispăşirea pedepsei rămase.

Au ucis pentru a se apăra

Mai multe anchete realizate după moartea bărbatului au constata faptul că acesta era un atacator sexual cu tendinţe agresive, care avea preferinţe sexuale îndreptate îndeosebi spre cele trei fete ale sale. El a adus ameninţări repetate cu moartea celor trei fiice, dacă refuzau să răspundă avansurilor sexuale pe care acesta le făcea. "Examinările au confirmat violenţa tatălui asupra fiicelor sale. Experţii au descoperit că fiecare dintre cele trei fete a fost victima abuzurilor bărbatului şi au trecut prin mai multe traume în urma acestor evenimente", a transmis avocatul Mari Davtyan.

Raportul a constat că tatăl abuziv şi-a manipulat fiicele cu ameninţări, violenţă, umilinţă precum şi folosirea injuriilor. În momentul respectiv, cele trei nu aveau alte rude cărora să se poată confesa pentru a opri coşmarul. În continuare, două dintre surori sunt acuzate de crimă, în timp ce a treia este internată într-un spital de psihiatrie. Alți membri ai familiei au acuzat surorile că au mințit cu privire la abuzurile sexuale ale tatălui lor și că motivul principal pentru care l-au ucis au fost banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Trei surori din Rusia care şi-au înjunghiat tatăl ar putea scăpa de condamnarea la închisoare. Crima, în legitimă apărare după ce bărbatul le abuzase