Antena Meniu Search
x

Un australian și-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o noapte cu amanta. Planul, dat peste cap după ce soția lui a sunat la poliție

Un bărbat din Australia a decis să-și însceneze propria răpire, pentru a se bucura de o noapte petrecută alături de amantă. Nu s-a gândit însă că soția lui va suna la poliție, speriată că bărbatul ei a pățit ceva. Din păcate pentru acesta, planul a eșuat iar acum este obligat să plătească despăgubiri autorităților pentru timpul și resursele irosite.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 15:32

Un australian și-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o noapte cu amanta. Planul, dat peste cap după ce soția lui a sunat la poliție
Un australian și-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o noapte cu amanta. Planul, dat peste cap după ce soția lui a sunat la poliție - 9news

Paul Iera a ajuns în fața instanței din Wollongong, însoțit de familie. Bărbatul riscă să-și petreacă următorii ani șapte ani din viață în spatele gratiilor, pentru ceea ce a făcut. Tânărul de 35 de ani a recunoscut că și-a înscenat răpirea pentru a putea petrece noaptea de Revelion cu amanta, și nu cu soția lui. Bărbatul i-a spus soției că urmează să se întâlnească cu un partener de afaceri. În realitate, avea de gând să se întâlnească cu cealaltă femeie cu care-și împărțea viața la momentul actual, potrivit 9news.

Pentru a putea câștiga cât mai mult timp împreună, celor doi le-a venit ideea de a trimite un mesaj spoției lui Paul, prin care îi spunea că aceasta a fost răpit și că trebuie să plătească o sumă de bani pentru a fi eliberat.

Și-a înscenat răpirea ca să petreacă timp cu amanta

„Îți mulțumesc că mi l-ai trimis pe Paul, acum trebuie să plătești dacă îl vrei înapoi. Îl vom ține cu noi până în dimineața”, scria în mesajul care a înspăimântat-o de-a dreptul pe soția bărbatului.

Pe acelaşi subiect

Femeia a intrat în panică și, fără să stea pe gânduri, a sunat imediat la poliție, în încercarea disperată de a-și salvat “soțul”. Potrivit calculelor făcute ulterior, ofițerii au muncit la caz în total 200 de ore, ceea ce înseamnă că s-a cheltuit suma de 25.000 de dolari. Echipa specială a început căutările în seara de 31 decembrie, iar în dimineața de 1 ianuarie, în jurul orei 10, a fost găsită mașina în care Paul era împreună cu amanta.

Inițial, în încercarea de a duce de nas în continuare autoritățile, bărbatul a declarat că a fost răpit de un grup de bărbați, dar eliberat după câteva ore. 12 zile mai târziu, bărbatul a fost arestat pentru acuzații false.

El este obligat să plătească să plătească 16.200 de dolari guvernului dar riscă și să-și petreacă următorii șapte ani în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Un australian și-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o noapte cu amanta. Planul, dat peste cap după ce soția lui a sunat la poliție