Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 4 ani a ars de viu, în casa cuprinsă de flăcări. Fratele său mai mare i-a auzit strigătele de ajutor când s-a întors de la şcoală, dar nu a putut să-l salveze, în Moldova

Un copil de 4 ani a murit ars de viu, în casa cuprinsă de flăcări. Tragedia a avut loc vineri, 15 octombrie, în Tiraspol, Moldova, când băieţelul era singur acasă.

de Monica Palade

la 16.10.2021, 15:46

Părinţii erau la muncă, iar fratele mai mare, în vârstă de 9 ani, se afla la şcoală. Când cel din urmă s-a întors acasă, a văzut casa cuprinsă de fum.

Nu s-a mai putut face nimic pentru copil

A deschis uşa şi a auzit strigătele de ajutor ale fratelui său, însă nu a putut să facă nimic ca să îl salveze, scrie stiri.md. A ajuns să fie martor neputincios la chinul prin care trecea cel mic. 

Pompierii au venit la fața locului în urma apelului, însă băieţelul nu a mai putut fi salvat. Din primele informaţii, cauza incendiului ar putea fi provocată de un scurtcircuit, dar nu este exclusă nici varianta ca focul să fi fost pus chiar de copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 4 ani a ars de viu, în casa cuprinsă de flăcări. Fratele său mai mare i-a auzit strigătele de ajutor când s-a întors de la şcoală, dar nu a putut să-l salveze, în Moldova