Antena Meniu Search
x

Un băieţel de un an şi jumătate a murit după ce a căzut în fosa septică din curtea casei, în Italia. Părinţii îl scăpaseră pentru o clipă din ochi

Lacrimi şi suspine pentru o întreagă familie, după ce băieţelul lor de doar un an şi jumătate a căzut în fosa septică din curtea casei. În ciuda eforturilor disperate de a-l salva, copilul a murit a doua zi. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.06.2022, 15:12

Un băieţel de un an şi jumătate a murit după ce a căzut în fosa septică din curtea casei, în Italia - Shutterstock

Un băieţel de un an şi jumătate a murit după ce a căzut în fosa septică din curtea casei. Incidentul dramatic a avut loc în Portomaggiore, Ferrara, Italia.

Copilul se afla în vizită la bunici, la o fermă din zonă. Într-un moment de neatenţie a sărit peste o trapă de plastic care cel mai probabil a cedat, lăsându-l să cadă în gol în fosa septică de câţiva metri adâncime, relatează corriere.it. Când au sesizat ce se întâmplă, mama şi bunica au început să strige cu disperare după ajutor. Un angajat al familiei a reuşit să scoată micuţul, însă acesta rămăsese minute bune fără aer.

Copilul a murit a doua zi, la spital

Paramedicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primul ajutor şi l-au resuscitat, apoi a fost transportat de urgență la spital, în stare critică. În ciuda eforturilor depuse de medici, micuţul a încetat din viaţă în această dimineaţă, în jurul orei 9.

O anchetă a fost deschisă. Autorităţile încearcă să înțeleagă dacă fosa septică, care are o trapă din plastic, era acoperită în mod obişnuit sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un băieţel de un an şi jumătate a murit după ce a căzut în fosa septică din curtea casei, în Italia. Părinţii îl scăpaseră pentru o clipă din ochi