Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit după ce a băut o sticlă întreagă de Jagermeister în mai puţin de două minute, în timpul unui concurs, în Africa de Sud

Distracţie încheiată cu o tragedie, în Limpopo, Africa de Sud. Un bărbat a murit după ce a băut o sticlă întreagă de Jagermeister în mai puţin de două minute, în timpul unei competiţii pe bază de alcool.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.07.2022, 14:06

Jagermeister
Un bărbat a murit după ce a băut o sticlă întreagă de Jager în mai puţin de două minute, în timpul unui concurs, în Africa de Sud - Shutterstock

Bărbatul, cu vârsta între 25 şi 30 de ani, ar fi suferit o serie de reacţii adverse după ce a băut o sticlă întreagă de Jagermeister în timpul unei competiţii extreme pe baza consumului de alcool.

Bărbatul, despre care se crede că are între 25 și 30 de ani, a suferit o serie de reacții adverse după ce a doborât întreaga sticlă de Jagermeister în timpul unei competiții periculoase de băutură excesivă din Limpopo, Africa de Sud, relatează Mirror. Câştigătorul concursului, cel care reuşeşte să bea cel mai repede întreaga sticlă de alcool, primea un premiu în bani.

Momentul, devenit viral pe reţelele de socializare

Într-un videoclip, care a devenit viral pe rețelele de socializare, bărbatul este văzut bând Jager fără oprire până la terminarea sticlei, în timp ce oamenii din jurul lui aplaudă şi îl aclamă, în timpul competiţiei. Omul a băut toată sticla în mai puţin de două minute, înainte de a leşina.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În stare de inconştienţă, bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru tratament, însă la scurt timp a murit. Potrivit primelor informaţii, poliţia din Limpopo a deschis o anchetă cu privire la moartea tânărului, urmând să fie stabilită cauza exactă a decesului, dar şi circumstanţele care au dus la producerea tragediei.

„Unul dintre participanţi s-a prăbușit imediat după aceea și a fost dus la clinica locală, unde a fost declarat mort”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, Brig Motlafela Mojapelo.

Consumul excesiv de alcool, conform organizației caritabile independente de alcool Drink Aware, înseamnă „a consuma mult alcool într-un interval scurt de timp”, ceea ce poate fi extrem de periculos. Corpul uman poate procesa doar aproximativ o unitate de alcool pe oră - și mai puțin pentru unii oameni.

„Bând mult repede, cantitatea de alcool din sânge poate împiedica organismul să funcționeze corect. Acest lucru vă expune la un risc mai mare de accidente, intoxicații cu alcool și alte probleme de sănătate pe termen scurt și lung”, spun specialiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un bărbat a murit după ce a băut o sticlă întreagă de Jagermeister în mai puţin de două minute, în timpul unui concurs, în Africa de Sud