Antena Meniu Search
x

Un bărbat care a jucat în Pantera Neagră, ucis alături de cei 3 copii, după ce mașina lor s-a înfipt într-un TIR. Familie spulberată pe o autostradă din SUA

Familie spulberată pe o autostradă din SUA. Un bărbat și trei dintre copiii săi au fost uciși după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un camion. Tatăl copiilor a fost cascador în mai multe filme celebre precum Pantera Neagră, Creed IIII, și seria Avengers.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 16:25

Un bărbat care a jucat în Pantera Neagră, ucis alături de cei 3 copii, după ce mașina lor s-a înfipt într-un TIR. Familie spulberată pe o autostradă din SUA
Un bărbat care a jucat în Pantera Neagră, ucis alături de cei 3 copii, după ce mașina lor s-a înfipt într-un TIR. Familie spulberată pe o autostradă din SUA - Facebook / Akili Ramsess / Taraja Ramsess

Taraja Ramsess, în vârstă de 41 de ani, care a apărut în „Black Panther” și în alte filme, era alături de cei trei copii ai săi. Se îndreptau spre casă, pe 31 octombrie, în jurul orei 23:00. Drumul lor s-a încheiat pe șosea în Atlanta, când mașina în care se aflau s-a izbit violent de un camion care se defectase la ieșisea de pe autostradă. Taraja, împreună cu fiica sa Sundari, în vârstă de 13 ani, și fiica nou-născută Fugibo, au fost declarați morți la fața locului, au declarat oficialii, potrivit The New York Post.

Bărbatul și cei trei copii ai săi au fost spulberați pe șosea

Fiul în vârstă de 10 ani al cascadorului, Kisasi Ramsess, a murit în spital câteva zile mai târziu, a anunțat familia victimei în weekend, potrivit WAGA. Potrivit familiei, două dintre fiicele lui lui Taraja, care se aflau și ele în mașină, au supraviețuit.

„Toți cei care l-au cunoscut știu cât de special a fost Taraja. Avea o capacitate profundă de iubire și își iubea copiii mai mult decât orice”, a spus mama sa, Akili Ramsess, într-o postare pe Instagram.

Pe lângă faptul că a jucat în „Black Panther”, el a apărut și în „Avengers: Endgame”, Avengers: Infinity War”, „The Suicide Squad” și „Creed III”, a raportat Variety.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un bărbat care a jucat în Pantera Neagră, ucis alături de cei 3 copii, după ce mașina lor s-a înfipt într-un TIR. Familie spulberată pe o autostradă din SUA