Antena Meniu Search
x

Un bărbat dat dispărut de familie s-a alăturat polițiștilor la propria căutare, în Turcia: "Sunt aici. Pe cine căutăm?"

Un bărbat din Turcia, care a fost dat dispărut de familie după ce a ieșit cu prietenii săi și nu s-a mai întors acasă, a participat alături de salvatori la propria căutare.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 09:59

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Beyhan Mutlu a fost dat dispărut de familie, după ce a petrecut cu prietenii săi, apoi a intrat într-o pădure, iar familia nu l-a mai putut contacta timp de câteva ore. Îngrijorați, au anunțat autoritățile, iar poliția a convocat mai multe echipe de căutare, potrivit Daily Sabah.

Bărbatul de 50 de ani a fost căutat timp de mai multe ore. Cunoscuții, voluntarii și oamenii legii l-au strigat în speranța că va da un semn de viață. La un moment dat, o persoană din grup a strigat: „Sunt aici. Pe cine căutăm?”.

Poliția l-a escortat acasă pe bărbatul încă amețit de alcool. Acesta le-a spus oamenilor legii că a auzit că cineva a dispărut și s-a alăturat grupului de voluntari, chiar dacă nu știa cine este victima. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat dat dispărut de familie s-a alăturat polițiștilor la propria căutare, în Turcia: "Sunt aici. Pe cine căutăm?"