Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA și-a ucis colegul de apartament, după ce acesta i-a aruncat farfuria cu mâncare pe jos. I-a îndesat pâmânt pe gât, apoi l-a îngropat în spatele casei

Un bărbat și-a ucis colegul cu care locuia, după ce acesta i-a aruncat farfuria cu mâncare pe jos, în urma unei discuții mai aprinse. Bărbatul a considerat că gestul colegului său a fost unul lipsit de respect așa că, într-un atac de furie și sub influența drogurilor, l-a omorât. După ce a comis crima, a decis să-l îngroape în curtea din spate a casei. 

de Redactia Observator

la 25.02.2023, 13:29

I-a îndesat pâmânt pe gât, apoi l-a îngropat în spatele casei
Un bărbat din SUA și-a ucis colegul de apartament, după ce acesta i-a aruncat farfuria cu mâncare pe jos - St. Lucie County Sheriff

Bryan Marquez a fost arestat în Florida duminică, 12 februarie, iar în timpul unui interogatoriu efectuat de polițiști, a mărturisit crima brutală. Potrivit autorităților, Bryan și-a ucis colegul de cameră după ce acesta i-a aruncat farfuria cu mâncare pe jos, un act pe care Bryan l-a considerat lipsit de respect, relatează Mirror

Poliția a fost chemată la casa din Fort Pierce unde locuiau cei doi bărbați după ce un vecin a raportat că a văzut sânge în curtea din spate și ceea ce părea a fi „un mormânt” de mică adâncime. La sosire, polițiștii l-au găsit pe bărbat îngropat parțial, cu un picior expus. Anchetatorii au strâns din curte pietre, mănuși, lopeți și o pătură, ca probe. 

Și-a omorât prietenul îndesându-i pământ în gură

O autopsie a confirmat ulterior că victima era un bărbat hispanic cu vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, cu răni faciale semnificative, coaste rupte și nas rupt. În timpul audierilor, Bryan a mărturisit crima, susținând că victima l-a sfidat și nerespectat în momentul în care i-a aruncat farfuria cu mâncare pe jos. 

Bryan a recunoscut că, într-un moment de furie, a apucat pământ de pe jos și l-a îndesat în gura victimei. Apoi, a strigat la el să se ridice, iar când victima nu a răspuns la comenzile lui, Bryan și-a dat seama că era mort.

În loc să raporteze crima la poliție, Bryan a târât cadavrul colegului său prin curte, a săpat o groapă de mică adâncime, l-a îngropat și apoi s-a culcat. El a fost acuzat de crimă de gradul I și rămâne în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un bărbat din SUA și-a ucis colegul de apartament, după ce acesta i-a aruncat farfuria cu mâncare pe jos. I-a îndesat pâmânt pe gât, apoi l-a îngropat în spatele casei