Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a căsătorit cu 7 femei în aceeaşi zi: "Sunt încă tânăr, nu pot spune că acesta este sfârșitul"

Să te căsătoreşti poate fi dificil, mai ales dacă te gândeşti la toate detaliile pe care trebuie să le pui la punct până în ziua cea mare. Pentru un bărbat însă, realitatea poate fi puţin diferită, dat fiind faptul că a hotărât să se căsătorească cu șapte femei într-o singură zi – și se gândeşte serios să repete experienţa pentru a avea mai multe neveste.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.09.2023, 22:06

Un bărbat s-a căsătorit cu 7 femei în aceeaşi zi: "Sunt încă tânăr, nu pot spune că acesta este sfârșitul" - Shutterstock

Habib Nsikonnene, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit cu şapte femei, între care două surori, în cadrul unei ceremonii de o zi în Namasengere, Uganda. Poate părea mult de asimilat, dar el spune că e fericit şi se gândeşte inclusiv la a repeta experienţa.

Nunta, un eveniment la care au participat invitaţi din tot satul

Ziua nunții a început la ora 8 dimineața cu o flotă de dube în care a fost transportată fiecare mireasă la salon pentru machiaj şi coafură, încât să arate de neegalat în timpul ceremoniei. Toate au purtat o rochie albă şi au fost luate de acasă în cadrul unei procesiuni tradiționale.

Nunta a avut loc pe 10 septembrie, iar soţiile şi invitaţii au fost transportaţi la casa mirelui, acolo unde a fost organizată masa festivă, cu peste 40 de limuzine şi 30 de motociclete Outrider, potrivit presei locale. Numele celor 7 soţii sunt: Aisha, Fatuma, Sharifah, Rashida, Mariam, Zainab și o altă tânără tot cu numele Aisha.

Toate cele șapte mirese și-au petrecut și luna de miere acasă la Habib.

Le-am prezentat separat și am decis să mă căsătoresc cu toate deodată pentru a face o mare familie fericită. Sunt încă tânăr și, în viitorul apropiat, dacă Dumnezeu vrea, nu pot spune că acesta este sfârșitul”, recunoaşte deschis Habib, cunoscut ca vindecător tradiţional, cu o avere impresionantă.

Bărbatul spune că în viitor şi-ar dori şi alte neveste

Tatăl său, Hajj Abdul Ssemakula, a spus că familia practică de multă vreme poligamia, fiind legală în Uganda.

„Bunicul meu avea șase soții care erau despărțite de perdele într-o singură casă. Răposatul meu tată a avut cinci soții și eu însumi am deja patru soții care locuiesc într-o singură casă”, adaugă bărbatul.

Habib a devenit un erou local după ce și-a pus satul pe hartă, relatează Daily Star.

Acest om cu calități rare s-a stabilit în acest sat în urmă cu aproximativ patru ani. A venit și a cumpărat teren aici și mi s-a prezentat ca un vindecător tradițional. I-am permis să-și practice meseria. Nu aveam idee când s-a mutat aici că ne va aduce faimă. Numele satului nostru este peste tot”, spune Emmanuel Owere, președintele Satului Namasengere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un bărbat s-a căsătorit cu 7 femei în aceeaşi zi: "Sunt încă tânăr, nu pot spune că acesta este sfârșitul"