Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a atacat soţia şi fiul de 17 ani cu toporul, convins că au o aventură. Indianul a fugit apoi cu fiul de 14 ani, fiind prins după două zile

Un bărbat şi-a atacat soţia şi fiul mai mare de 17 ani cu toporul convins fiind că au o aventură. După ce i-a lăsat pe cei doi într-o baltă de sânge, omul a fugit cu fiul mai mic. A fost prins la două zile de la faptă.

de Monica Palade

la 10.04.2023, 17:05

Un bărbat şi-a atacat soţia şi fiul de 17 ani cu toporul, convins că au o aventură. Indianul a fugit apoi cu fiul de 14 ani, fiind prins după două zile - Shutterstock

Incidentul a avut loc în satul Kotla, provincia Samrala, India. Harjit Singh a fost arestat sâmbătă, după ce i-a atacat cu bestialitate pe fiul său, Lovepreet Singh, 17 ani, şi pe soţia lui, Jaswinder Kaur, 38 de ani. Cei doi au fost abandonaţi cu răni extrem de grave, joi.

Şi-a atacat soţia şi fiul cu toporul 

Indianul a plecat apoi cu fiul său de 14 ani, fiind arestat după două zile în oraşul Anandpur Sahib, aflat la 80 de kilometri de Samrala, scrie Indian Express. În faţa poliţiştilor, individul a povestit că suspecta că soţia sa şi fiul lor aveau o aventură şi că a vrut să-i omoare. De asemenea, le-a mai spus că nu este dependent de droguri.

„În timpul interogatoriului acuzatul a spus că era cu ochii pe soţia şi pe fiul său mai mare de cinci zile, Joi dimineaţa, i-a atăcat pe ambii cu intenţia să îi ucidă, totuşi au supravieţuit”, au declarat poliţiştii, care au anunţat că toporul a fost recuperat de la faţa locului.

Victimele au fost transportate la un spital din Chandigarh, unde au avut mai multe intervenţii chirurgicale, dar nu au fost date şi alte date despre starea lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un bărbat şi-a atacat soţia şi fiul de 17 ani cu toporul, convins că au o aventură. Indianul a fugit apoi cu fiul de 14 ani, fiind prins după două zile