Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bătrân riscă ani grei de închisoare, după ce şi-a rugat vecinii să dea muzica mai încet ca să-şi poată adormi nepoţica, în Dubai

Un bunic din Scoţia riscă ani de închisoare în Dubai , după ce de Revelion, le-a cerut vecinilor săi să dea muzica mai încet ca să-şi poată adormi nepoţica, scrie Independent.

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 15:42

Ian MacKeller, în vârstă de 75 de ani, a călătorit în Dubai în perioada sărbătorilor pentru a-și vizita fiica, care se mutase recent în țară, și pentru a avea grijă de nepoţica lui.

Bărbatul nu poate părăsi Dubaiul

Vecinii săi au găzduit o petrecere de Revelion, iar bărbatul le-a cerut să facă linişte ca să-şi poată adormi nepoata. La 1 dimineața, pe 1 ianuarie, familia a trimis un mesaj vecinului, cerându-i să dea muzica mai încet – dar ei au dat-o mai tare.

Când a văzut că nu se rezolvă, bătrânul a mers la uşa vecinilor şi i-a rugat din nou să facă linişte sau să mute petrecerea înăuntru, deoarece oaspeţii se afla în curte. Petrecăreţii au început să-l împingă şi să-i adreseze cuvinte urâte, ba chiar să arunce băutură pe el şi pe nepoţica lui.

La câteva zile după incident, bărbatul a aflat că vecinii au făcut plângere la poliţie împotriva lui. Din cauza aceasta, bătrânului îi este interzis să părăsească ţara şi ar putea risca ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un bătrân riscă ani grei de închisoare, după ce şi-a rugat vecinii să dea muzica mai încet ca să-şi poată adormi nepoţica, în Dubai