Antena Meniu Search
x

''Un cadou din Rai!'' Un copil dat dispărut, ai cărui părinți au fost torturaţi şi uciși, a fost găsit în viață după 40 de ani, în SUA

Fiica dispărută a doi tineri căsătoriți, care au fost uciși și abandonaţi într-o pădure din Texas, a fost identificată după mai bine de 40 de ani. Holly Marie Clouse, pe atunci copilă, a fost lăsată la o biserică din Arizona de membrii unui cult religios, la începutul anilor 1980, de către două femei desculţe, care purtau halate albe. 

de Redactia Observator

la 10.06.2022, 12:00

Un copil dat dispărut, ai cărui părinți au fost torturaţi şi uciși, a fost găsit în viață după 40 de ani
Un copil dat dispărut, ai cărui părinți au fost torturaţi şi uciși, a fost găsit în viață după 40 de ani - Texas AG's Cold Case and Missing Persons Unit via FHD Forensics; Identifers International via Daily Mail; Hope for Holly DNA Project; Arhiva familiei

Părinții ei biologici, Harold Dean Clouse și Tina Gail Clouse, dispăruseră la sfârșitul anului 1980, în timp ce se mutau din Florida în Texas. Proaspeții căsătoriți au fost găsiți morți într-o zonă împădurită din Houston, pe 12 ianuarie 1981. Cu toate acestea, dispariția lor a rămas un mister până când rămășițele lor au fost identificate anul trecut. Holly, acum în vârstă de 42 de ani, a fost crescută de o familie care nu este considerată suspectă în uciderea părinților ei biologici, a dezvăluit Biroul Procurorului General din Texas. În prezent, locuiește în Oklahoma cu cei cinci copii ai săi.

Cuplul ar fi făcut parte dintr-un cult înainte să moară

Holly și familia ei biologică s-au cunoscut pentru prima dată la începutul acestei săptămâni pe internet. Centrul Național pentru Copii Dispăruți le va facilita o întâlnire faţă în faţă în viitorul apropiat. Familia lui Harold și a Tinei a fost contactată de un presupus membru al cultului religios, care se numea sora Susan, fie la sfârșitul lui decembrie 1980, fie în ianuarie 1981. Femeia a zis familiei că Harold, în vârstă de 21 de ani, și Tina, în vârstă de 17 ani, s-au alăturat grupului lor religios și nu mai doreau să aibă contact cu rudele. Ea a mai susținut că cuplul a renunțat la toate bunurile, notează Daily Mail

Sora Susan, care a pretins că sună din Los Angeles, California, a cerut bani în schimbul returnării vehiculului lor în Florida, unde locuia familia. Ei au convenit să se întâlnească cu femeia pe circuitul de curse din Daytona la începutul lunii ianuarie și au alertat autoritățile despre aranjament. Familia a descris că a interacționat cu două până la trei femei și, posibil, cu un bărbat, în timpul întâlnirii. Indivizii purtau halate și păreau să fie membri ai grupului care a lăsat-o pe Holly la biserică. Grupul a returnat mașina, care aparținea mamei lui Harold, iar poliția din Florida i-a luat în custodie.

Pe acelaşi subiect

Harold și Tina au fost văzuţi ultima dată de familia lor în octombrie 1980, în timp ce locuiau în Lewisville, Texas. Au fost uciși cândva între decembrie 1980 sau începutul lunii ianuarie 1981. Harold fusese bătut, legat, în timp ce Tina fusese sugrumată. Cadavrele lor au fost găsite de câini în apropiere de Wallisville Road din Houston între 6 și 11 ianuarie. Ei au rămas neidentificați până anul trecut, când ADN-ul a legat cuplul de cadavre.

Nu au fost efectuate arestări în legătură cu crimele lui Harold și Tina, iar ancheta asupra morții lor rămâne în curs de desfășurare. ''Îi dorim lui Holly tot ce este mai bun. Suntem recunoscători că am găsit-o, dar trebuie să continuăm investigația'', a declarat prim-procurorul general adjunct Brent Webster în timpul unei conferințe de presă. Poliția s-a prezentat marți la locul de muncă al lui Holly, în Oklahoma: ''O dată în viață joci chiar și un rol mic în reunirea unei familii după 40 de ani''.

Anchetatorii au început să o caute pe Holly după ce oficialii au confirmat identitățile victimelor la începutul acestui an. Între timp, familia extinsă a lui Holly a spus că găsirea ei a fost răspunsul la rugăciunile lor. ''Găsirea lui Holly este un cadou din Rai. M-am rugat mai bine de 40 de ani pentru răspunsuri și Domnul a dezvăluit unele dintre ele... am găsit-o pe Holly'', a spus bunica ei, Donna Casasanta. 

Oficialii nu au dezvăluit încă cum au identificat-o pe mama a cinci copii din Oklahoma ca fiind copilul dispărut. Indiferent de circumstanţe, cei dragi sunt extrem de încântați că s-au reunit pentru prima dată în patru decenii: ''Este o mare binecuvântare să fii liniștită că ea este bine și că a avut o viață bună. Toată familia a dormit mai bine aseară'', a adăugat mătușa ei, Cheryl Clouse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » ''Un cadou din Rai!'' Un copil dat dispărut, ai cărui părinți au fost torturaţi şi uciși, a fost găsit în viață după 40 de ani, în SUA