Antena Meniu Search
x

Un copil de 3 ani din Germania a ucis un bărbat în vârstă de 50 de ani. Cum s-a produs cumplita tragedie

Un copil de trei ani a ucis, accidental, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Tragedia s-a petrecut în vestul Germaniei, în apropierea oraşului Dusseldorf.

de Redactia Observator

la 07.08.2022, 14:59

Un copil de 3 ani din Germania a ucis un bărbat în vârstă de 50 de ani. Cum s-a produs cumplita tragedie
- Profimedia

Potrivit poliţiei, citată de presa germană, doi fraţi în vârstă de 3, respectiv 6 ani, se aflau în maşina tatălui lor. Ambii copii erau prinşi cu centurile în scaunele speciale, pe bancheta din spate. La un moment dat, în apropiere de casă, tatăl celor doi micuţi a oprit pe marginea drumului pentru a discuta cu doi vecini. Cât timp tatăl lor vorbea cu vecinii, cei doi copii s-au eliberat din scaunele lor. Cel mare, în vârstă de 6 ani, a coborât din maşină, în timp ce cel mic, în vârstă de 3 ani, a trecut pe scaunul şoferului.

De acolo, micuţul a eliberat frâna de mâna, iar maşina a început să o ia din loc. Tatăl copiilor, împreună cu cei doi vecini cu care dialoga, au încercat să oprească autovehiculul, dar n-au reuşit. Maşina a trecut peste unul dintre vecini, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Autorităţile au fost chemate imediat în ajutor, iar pompierii au intervenit pentru a scoate victima de sub roţile maşinii. Medicii sosiţi la faţa locului l-au resuscitat minute în şir pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, dar în cele din urmă a fost declarat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un copil de 3 ani din Germania a ucis un bărbat în vârstă de 50 de ani. Cum s-a produs cumplita tragedie