Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 3 ani din SUA şi-a împuşcat mama şi pe concubinul ei. La spital, medicii au descoperit că bărbatul rănit era un fugar căutat pentru crimă

Un băieţel de 3 ani din Statele Unite este persoana cea mai de temut din cartierul său. Copilul a ajuns în centrul atenţiei după ce şi-a împuşcat mama în vârstă de 21 de ani şi pe prietenul acesteia, în vârstă de 23 de ani. 

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 15:11

Vezi și

Cei doi adulţi au ajuns la spital, iar poliţia a deschis imediat o anchetă. După o scurtă investigaţie autorităţile au descoperit cine a fost autorul agresiunii, dar şi adevărul şocant despre bărbatul de 23 de ani.

Prietenul mamei copilului este un criminal care a reuşit să fugă de poliţie. Bărbatul are un mandat de arestare pentru omor, însă nu a fost prins de forţele de ordine, fiind considerat fugar. Nimeni nu ştia unde se află până când nu a ajuns la spital, împuşcat de copilul de 3 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un copil de 3 ani din SUA şi-a împuşcat mama şi pe concubinul ei. La spital, medicii au descoperit că bărbatul rănit era un fugar căutat pentru crimă