Antena Meniu Search
x

Foto Un copil de doi ani a murit, după ce a fost uitat 9 ore într-un microbuz la peste 37 de grade Celsius. Băiețelul ar fi trebuit să fie lăsat la o grădiniță din Brazilia

Sfârșit tragic pentru un copil de doar doi ani, care a fost uitat într-un microbuz timp de aproape nouă ore, la peste 37 de grade Celsius în Brazilia. Copilul trebuia să fie lăsat la grădiniță, însă șoferul și îngrijitoarea au uitat de el. Apollo Rodrigues a murit mai târziu la spital.

de Monica Palade

la 16.11.2023, 11:39

Copilul a fost preluat de acasă în jurul orei 7 dimineața și a fost găsit inconștient la 16:20. Șoferul, Flávio Robson, 45 de ani, și partenera sa, Luciana Coelho, 44 de ani, l-au dus de urgență pe Rodrigues la Spitalul Municipal Vereador José Storopolli, unde a fost declarat decesul. O autopsie este în așteptare. Poliția civilă consideră că căldura intensă din interiorul camionetei ar fi putut contribui la moartea băiatului într-o zi. În acea zi, temperaturile depășiseră 37 de grade, scrie Daily Mail.

A murit după ce a fost uitat în microbuz

Mama lui Apollo, Kaliane Rodrigues, a declarat postului de televiziune brazilian TV Globo că băiețelul plângea când ea s-a dus la microbuz pentru că nu voia să meargă la grădiniță. „A plâns, nu a vrut să meargă”, a spus ea.

Mama a mai povestit că îngrijitoarea o asigura întotdeauna că fiul ei stă în fața autobuzului. „Astăzi l-a pus pe bancheta din spate și l-a uitat pe fiul meu”, a spus ea. Kaliane Rodrigues a simțit că ceva nu era în regulă când s-a întors de la serviciu și fiul ei nu sosise de la grădiniță.

„De câte ori ajungeam, fiul meu era acolo. Astăzi am ajuns și fiul meu nu era. Și nu-l voi mai vedea niciodată. Nu-mi voi mai vedea niciodată fiul. Nu m-am gândit niciodată că voi trece prin asta, este foarte greu să știu că mi-am lăsat fiul crezând că este în siguranță”, a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un copil de doi ani a murit, după ce a fost uitat 9 ore într-un microbuz la peste 37 de grade Celsius. Băiețelul ar fi trebuit să fie lăsat la o grădiniță din Brazilia