Antena Meniu Search
x

Un cunoscut cântăreț brazilian a murit fulgerător după ce a fost muşcat de față de un păianjen veninos: "Dumnezeu să aline tristețea din inimile familiei"

Un câtăreț celebru din Brazilia a murit în mod tragic, după ce a fost mușcat de față de un păianjen. Și fiica soției lui a fost înțepată de insecta veninoasă, însă a supraviețuit în mod miraculos.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 18:14

Un cunoscut cântăreț brazilian a murit fulgerător după ce a fost muşcat de față de un păianjen veninos
Un cunoscut cântăreț brazilian a murit fulgerător după ce a fost muşcat de față de un păianjen veninos - Instagram /darlynmorais

Cântărețul brazilian Darlyn Morais a murit pe 31 octombrie, după ce a fost mușcat de un păianjen veninos, în locuința sa din Miranorte, în nord-vestul țării. Câteva zile mai târziu, a fost dus la spital, unde a murit din cauza reacției alergice rezultată în urma mușcăturii, potrivit La Vanguardia.

Bărbatul s-a stins fulgerător, după ce a fost înțepat

Soția sa, Jhulyenny Lisboa, a observat cum fața artistului. Femeia și-a dat seama că a fost înțepat de o arahnidă. Starea de sănătate a artistului a început să se deterioreze rapid, determinând-o pe soția sa să alerteze serviciile de urgență duminică, 5 noiembrie. Fiica femeii, de asemenea, a fost și ea înțepată și a început să aibă aceleași simptome.

Amândoi au ajuns la spital, însă corpul bărbatului a cedat a doua zi, din cauza reacțiilor adverse provocate de păianjen. Fiica lui vitregă este în stare stabilă.

"A făcut ceea ce i-a plăcut până la sfârșit. Dragostea lui pentru muzică a fost evidentă, la fel și energia lui pe scenă. Să se odihnească în pace, Dumnezeu să aline tristețea din inimile familiei și prietenilor săi. A făcut istorie”, au declarat apropiații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un cunoscut cântăreț brazilian a murit fulgerător după ce a fost muşcat de față de un păianjen veninos: "Dumnezeu să aline tristețea din inimile familiei"