Antena Meniu Search
x

Un cuplu de români a speriat Anglia. Cei doi au plecat din magazine cu bunuri în valoare de 30.000 de lire sterline pe care au "uitat" să le plătească

Doi români au reușit să sperie Anglia, după ce au furat bunuri, în valoare de 30.000 de lire sterline din magazinele din 11 orașe. Marian Oprescu, în vârstă de 27 de ani, și iubita lui, Alexandra Radu, 24 de ani, au sustras printre altele produse cosmetice, alcool, detergent din magazinele Tesco, după ce au rupt etichetele de securitate.

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 23:09

În multe dintre furturi, comise între februarie și august, Marian Oprescu, care mai avea o condamnare de doi ani de închisoare, a acționat singur, însă în un ele a acționat alături de partenera sa de viață. Cei doi au fost arestați la domiciliu, în Scunthorpe, Lincolnshire, din 6 septembrie. O parte din bunuri au fost găsite în casa lor.

Au furat bunuri de 30.000 de lire sterline

Marți, Curtea Supremă din Nottingham l-a condamnat pe bărbat, care a pledat vinovat pentru 27 de furturi în magazine în valoare de aproximativ 25.000 de lire sterline, la doi ani și trei luni de închisoare. În cazul tinerei, care a pledat vinovată pentru șapte furturi în valoare de 6.000 de lire sterline, sentința a fost amânată pentru șase luni. Judecătorul i-a spus femeii că poate evita închisoarea, dacă nu mai comite nicio infracțiune.

Cei doi au fost prinși în urma unei anchete conduse de poliția din Nottinghamshire, care a fost lansată după o serie de furturi la Tesco Extra din Jubilee Way South, Mansfield. Cercetările au arătat că perechea a vizat și magazinele Tesco din Nottinghamshire, Northamptonshire, Lincolnshire, Northumberland, Staffordshire, Gloucestershire, Warwickshire, Derbyshire, Cambridgeshire, Yorkshire și County Durham.

Cea mai gravă zi de infracțiune a fost 24 iulie, când Oprescu a furat bunuri de aproape 10.000 de lire sterline din trei magazine Tesco - unul în Northallerton în North Yorkshire, precum și două magazine în Stockton-on-Tees, lângă Middlesbrough, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un cuplu de români a speriat Anglia. Cei doi au plecat din magazine cu bunuri în valoare de 30.000 de lire sterline pe care au "uitat" să le plătească