Antena Meniu Search
x

Video Un danez şi-a surprins iubita cu produse româneşti, cumpărate de la un magazin din Copenhaga. "Frutti Fresh cu pere şi pufuleţi Gusto"

Un clip postat pe TikTok cu un danez care îi face o surpriză iubitei sale românce cu produse de la magazinul românesc a ajuns viral. Videoclipul a strâns peste 1,6 milioane de vizualizări.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 15:43

Un danez şi-a surprins iubita cu produse româneşti, cumpărate de la un magazin din Copenhaga. "Frutti Fresh cu pere şi pufuleţi Gusto"
Un danez şi-a surprins iubita cu produse româneşti, cumpărate de la un magazin din Copenhaga. "Frutti Fresh cu pere şi pufuleţi Gusto" - TikTok

O româncă stabilită în Danemarca a fost surprinsă de iubitul său, care i-a adus mai multe produse de la magazinul românesc. Danezul s-a asigurat că îi aduce iubitei sale alimente cât mai variate, care să-i aline dorul de România. 

Danezul a prezentat toate produsele în limba română

Printre produsele cumpărate de tânărul danez se numără pufuleții Gusto și Lotto cu gust de pizza, suc Frutti Fresh cu pere, cornuri Seven Days cu șampanie și Bake Rolls.

Clipul video a adunat până acum peste 1,6 milioane de vizualizări și 100.000 de aprecieri. Danezul le împărtășește cu entuziasm urmăritorilor săi produsele tradiționale românești disponibile în magazinul din Copenhaga.

Pe acelaşi subiect

Videoclipul a adunat, în scurt timp, peste 1,6 milioane de vizualizări şi mai bine de 100.000 de like-uri. Deliciul viralului este faptul că danezul prezintă toate produsele chiar în limba română.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un danez şi-a surprins iubita cu produse româneşti, cumpărate de la un magazin din Copenhaga. "Frutti Fresh cu pere şi pufuleţi Gusto"