Antena Meniu Search
x

Un farmacist de 43 de ani, tată a doi copii, în comă indusă după ce a băut din greşeală metamfetamină. Australianul a crezut că în sticlă este vin

Un farmacist din Sydney, Australia luptă pentru viaţă după ce a băut din greşeală metanfetamină lichidă care era ţinută într-o sticlă de vin. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.02.2022, 11:56

Farmacistul a fost pus în comă indusă
Farmacistul a fost pus în comă indusă - Twitter / The Mirror

Hans Morkos, în vârstă de 43 de ani, a fost pus în comă indusă de medicii de la unul din spitalele din oraş, după ce a băut o substanţă extrem de periculoasă care era ţinută într-o sticlă de vin, scrie The Mirror.

Bărbatul, tată a doi copii, ar fi băut din sticla respectivă crezând că este vin. Cum recipientul nu era etichetat, bărbatul şi-a dat seama de greşeală doar atunci când i s-a făcut rău. El a fost găsit leşinat de o femeie care a chemat de urgenţă ambulanţa. Pacientul a fost dus la spitalul Spitalul Regal Prince Alfred, acolo unde medicii l-au pus imediat în comă indusă.

O greşeală care l-ar putea costa viaţa

Poliția investighează incidentul și ar fi confiscat articolele de la farmacie. Oamenii legii au declarat că transporturile de metamfetamină lichidă au fost descoperite de poliție înainte de a fi ascunse în sticle. Metamfetamina este adesea importată sub formă lichidă și apoi convertită într-o versiune cristalizată.

Metamfetamina este un drog psiho-stimulent care cauzează stări de euforie și excitație. Metamfetamina afectează neurochimic mecanismele responsabile pentru reglarea bătăilor inimii, temperatura corpului, presiunea sângelui, pofta de mâncare, simțurile. Altfel spus, metamfetamina se strecoară la nivelul neuronilor și sporește cantitatea de dopamină eliberată în mod natural de creier. De aici starea de euforie și excitație, dar și dependenta acută, care poate apărea după primul consum

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un farmacist de 43 de ani, tată a doi copii, în comă indusă după ce a băut din greşeală metamfetamină. Australianul a crezut că în sticlă este vin