Antena Meniu Search
x

Un finlandez riscă 2 ani în spatele gratiilor, după ce a umplut cu 12 kilograme de dinamită mașinile unui prieten: "A fost o glumă"

O glumă nesărată l-ar putea băga în spatele gratiilor. Un inflandez riscă până la doi ani de închisoare, după ce i-ar fi umplut mașinile unui prieten cu dinamită. El e declarat că a făcut-o în spirit de „glumă”.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 08:58

Un finlandez riscă 2 ani în spatele gratiilor, după ce i-a umplut cu dinamite mașinile unui prieten
Un finlandez riscă 2 ani în spatele gratiilor, după ce i-a umplut cu dinamite mașinile unui prieten - Profimedia

Bărbatul a depozitat cele 12 kg de dinamită în două mașini, apoi l-a sunat pe prietenul său și i-a spus, potrivit SkyNews.

„După propriile sale cuvinte, a fost o glumă”, a declarat Tony Rauma, detectiv inspector șef la Poliția din Ostrobotnia, pentru postul finlandez YLE. Cu toate acestea, proprietarul celor două mașini nu a văzut latura amuzantă.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că totul a fost o glumă

El a informat poliția, care a fost nevoită să evacueze clădirile din apropiere din cauza cantității mari de explozibili. Bărbatul, din zona Pedersore din Ostrobotnia, vestul Finlandei, a fost ulterior arestat.

„Pe lângă dinamită, din mașini au fost confiscate și detonatoare”, a spus Tony Rauma. Bărbatul a recunoscut că a introdus explozivii în mașini pe 3 august. Cu toate acestea, el a spus poliției că nu intenționează să-i arunce mașina în aer. Poliția a exclus orice posibilă legătură cu terorismul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un finlandez riscă 2 ani în spatele gratiilor, după ce a umplut cu 12 kilograme de dinamită mașinile unui prieten: "A fost o glumă"