Antena Meniu Search
x

Un frizer care şi-a tatuat şi operat chipul pentru a arăta ca un clovn vrea să devină pastor. Bărbatul crede că e potrivit să fie slujitorul Domnului

Un frizer american care şi-a dedicat tot timpul pentru a se transforma într-un clovn vrea acum să fie pastor. "Richie the barber", aşa cum este cunoscut bărbatul, spune că a pornit într-o călătorie spirituală şi şi-a descoperit adevărata vocaţie.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 11:19

Bărbatul în vârstă de 37 de ani şi-a tatuat chipul pentru a arăta ca un clovn şi şi-a vopsit părul în roşu. El a devenit pasionat de clovni în copilărie, după ce a mers prima dată la circ, iar un clovn i-a arătat diferite jonglerii. "Bunicul meu m-a dus la un circ, unde am întâlnit un clovn care mi-a arătat cum să jonglez. Acel clovn m-a inspirat atât de mult încât am început să exersez și eu să jonglez. Apoi am început să-mi pictez fața cu fardurile mamei. Mi-am ascuns interesul pentru clovni mulți ani, până când, în sfârșit, mi-am dat seama că vreau să fiu un clovn adevărat pentru totdeauna", a declarat bărbatul, potrivit DailyMail.

"Richie the barber" a avut o frizerie în Hollywood, iar multe dintre vedete i-au fost clienţi. Pandemia a pus însă lacătul pe uşa afacerii lui. Richie a devenit apoi speaker motivaţional şi a încercat să-i ajute pe oameni să-şi urmeze visele, indiferent cât de nebuneşti ar putea părea la prima vedere. Recent, însă, Rchie a declarat că a plecat într-o călătorie spirituală care l-a ajutat să-şi descopere adevărata vocaţie, aceea de pastor. Acum, bărbatul urmează cursurile specifice pentru a deveni un slujitor al Domnului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un frizer care şi-a tatuat şi operat chipul pentru a arăta ca un clovn vrea să devină pastor. Bărbatul crede că e potrivit să fie slujitorul Domnului