Antena Meniu Search
x

Un indian care şi-a ucis soţia cu o cobră a primit nu una, ci două condamnări pe viaţă şi o amendă de aproape 6.000€

Un bărbat din India a primit două condamnări pe viață pentru că și-a ucis soția cu o cobră. Sooraj Kumar a fost arestat anul trecut, când partenera sa a murit în urma mușcăturilor de șarpe, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 10:40

Un indian care şi-a ucis soţia cu o cobră a primit nu una, ci două condamnări pe viaţă şi o amendă de aproape 6.000€
Un indian care şi-a ucis soţia cu o cobră a primit nu una, ci două condamnări pe viaţă şi o amendă de aproape 6.000€ - Profimedia Images

Poliția a deschis o anchetă după ce familia tinerei de 25 de ani s-a plâns că este hărțuită pentru zestre. Luni, judecătorii l-au găsit vinovat pentru că a eliberat o cobră în patul femeii, în timp ce Uthra dormea. Tânăra a fost găsită moartă în casă anul trecut, în luna mai.

Familia victimei a intrat la bănuieli deoarece Uthra a mai fost mușcată de o viperă, cu câteva săptămâni în urmă. Tânăra se recupera când a fost mușcată de nou de o cobră. 

Oamenii legii au mai arestat un bărbat care l-a ajutat pe Sooraj să facă rost de cei doi șerpi și care, ulterior,  i-a ajutat pe polițiști să construiască cazul, mărturisindu-și faptele. 

Potrivit site-ului indian LiveLaw, acuzațiile poliției se întind pe 1.000 de pagini. Procurorii spun că este un caz „extrem de rar” și au cerut pedeapsa cu moartea. Judecătorul l-a condamnat pe Sooraj la două pedepse pe viață și l-a obligat să plătească o amendă de 500.000 de rupii (aproape 6.000 de euro). 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Mapamond » Un indian care şi-a ucis soţia cu o cobră a primit nu una, ci două condamnări pe viaţă şi o amendă de aproape 6.000€