Antena Meniu Search
x

Un infractor sexual a fost găsit mort după ce şi-a taiat organele genitale. Scoţianul a intrat dezbrăcat într-un hotel

Un infractor sexual din Scoţia a fost găsit mort pe o proprietate industrială abandonată, după ce şi-a tăiat propriile organe genitale, potrivit Daily Mail

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 14:48

Alan Roach
Agresorul a sângerat până la moarte în urma rănilor provocate - Twitter

Reginald Alan Roach, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit întins într-o baltă de sânge de un om care îşi plimba câinele, pe o proprietate industrială din Bangor, nordul Scoţiei, la doar două zile după ce bărbatul nu se prezentase în instanţă pentru încălcarea ordinului de agresiune sexuală. Roach era inconştient şi a murit din cauza rănilor grave din zona genitală. 

Bărbatul suferise o leziune cerebrală

Poliţiştii cercetează cazul, dar nu suspectează că ar fi implicată şi o altă persoană. Bărbatul a fost condamnat mai devreme, în acest an, pentru că a intrat dezbrăcat de la brâu în jos în foaierul unui hotel. 

Avocatul lui Roach a declarat că Roach suferise o leziune cerebrală în tinereţe şi că motivul incidentului nu a fost unul sexual. Procurorii au spus că bărbatul a pătruns dezbrăcat într-o zonă publică a hotelului Travelodge şi că şi-a mişcat şoldurile pentru a atrage atenţia asupra zonei sale genitale, fapt ce a făcut membrii personalului hotelier să se simtă "foarte inconfortabil". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un infractor sexual a fost găsit mort după ce şi-a taiat organele genitale. Scoţianul a intrat dezbrăcat într-un hotel