Antena Meniu Search
x

Un italian a aflat că este însurat de mai bine de 40 de ani cu un scoţian. Bărbatul nici nu îl cunoaşte

Un italian a descoperit că este însurat nu doar cu soția sa, ci și cu un bărbat din Scoţia, de mai bine de peste 40 de ani. Omul spune că nici măcar nu îl cunoaşte şi nu înţelege cum o astfel de greşeală a avut loc.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 12:52

- Shutterstock

Giovanni, un bărbat de vârstă mijlocie care preferă să rămână anonim, a mers la primăria din Castiglione Cosentino pentru a obține un certificat de căsătorie, necesar la notar.

Cum a aflat italianul că este căsătorit cu alt bărbat

Funcționarul i-a eliberat certificatul, după care l-a oprit, spunându-i că există un alt certificat de căsătorie pe numele său.

Din registrele Ministerului de Interne reiese că s-a căsătorit pe 7 august 1982, la Cosenza, cu un anume Brian James McIntyre, potrivit Mediafax. În afară de faptul că, la acea vreme, căsătoriile între persoane de același sex erau ilegale, Giovanni nu auzise niciodată de această persoană, scrie Il Fatto Quotidiano.

"După nume, pare a fi cetățean scoțian, dar nu am găsit nicio altă informație despre el, nici codul său fiscal, nici data nașterii. Probabil că greșeala a fost făcută de municipalitatea din Cosenza, fără ca nimeni să o observe timp de 42 de ani buni”, spune italianul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un italian a aflat că este însurat de mai bine de 40 de ani cu un scoţian. Bărbatul nici nu îl cunoaşte