Antena Meniu Search
x

Un medic veterinar s-a sinucis cu un aparat folosit la eutanasierea animalelor. Femeia de 43 de ani, din Anglia, a fost găsită moartă în casă

O femeie în vârstă de 43 de ani, medic veterinar în Anglia, şi-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce s-a despărit de iubitul ei. Aceasta ar fi utilizat un aparat folosit la eutanasierea animalelor, pentru a se omorî.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.02.2022, 16:36

Femeia a folosit mai multe ustensile şi substanţe din cabinet pentru a se otrăvi
Femeia a folosit mai multe ustensile şi substanţe din cabinet pentru a se otrăvi - Twiiter/rip.ie

Ciara Murphy, în vârstă de 43 de ani a folosit mai multe substanţe şi aparate din cabinetul său pentru a-şi pune capăt zilelor. Trupul său neînsufleţit a fost găit în casă de un prieten care a mers să verifice imobilul după ce nu mai primise nicio veste de la victimă, scrie The Sun.

Amicul a fost lăsat să între în casă de către o vecină a medicului care avea o cheie de rezervă de la casa ei. Anchetatorii spun că substanţele şi echipamentele folosite au fost luate din laboratorul femeii, cu atât mai mult cu cât aceasta avea acces la ele 24 de ore din 24.

În trecut, femeia ar fi suferit de depresie şi ar fi mai încercat să îşi pună capăt zilelor

”Ea și partenerul ei s-au despărțit, iar cel mai bun prieten al ei a mers să vadă cum se simte. A fost lăsat să intre în casă de către un vecin care avea o cheie de rezervă și au găsit-o moartă în propriul ei pat”, a transmis medicul legist care se ocupă de caz.

Îngenunchiată de durere, mama femeii a transmis cu ultimele puteri un mesaj despre fiica sa. „Era o persoană drăguță, destul de puternică și foarte ambițioasă. Nu a contat ce și-a propus, ea a făcut tot posibilul pentru a atinge acel obiectiv. A avut mulți prieteni la locul de muncă, dar și în afara jobului.  Nu avea frați, dar era iubită foarte mult. O mulțime de rude, mătuși și veri. Întotdeauna și-a dorit să fie veterinar de când era foarte mică, a iubit întotdeauna animalele și a vrut să le ajute.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un medic veterinar s-a sinucis cu un aparat folosit la eutanasierea animalelor. Femeia de 43 de ani, din Anglia, a fost găsită moartă în casă