Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Un mod cumplit de a muri. S-au găsit doar bucăţi din ea”. O mamă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost călcată de maşina de tuns iarba, într-un parc din SUA

Sfârşit înfiorător pentru o tânără mămică. Femeia de 27 de ani a murit după ce a fost călcată de o maşină de tuns iarba, într-un parc din California, Statele Unite.

de Monica Palade

la 17.07.2023, 17:27

Christine Chavez era întinsă într-o zonă plină de buruieni din Beard Brook Park din Modesto. Un angajat conducea un tractor John Deere cu o mașină de tuns iarbă ataşată, când a trecut peste ea. Cumplitul accident a avut loc pe 8 iulie. Bărbatul nu şi-a dat seama de prezenţa lui Christine decât când deja trecuse peste ea.

Călcată de maşina de tuns iarbă

Familia tinerei, care a lăsat orfană o fetiţă de 9 ani, este încă în stare de şoc de modul cum Christine şi-a găsit sfârşitul, mărturisind că au găsit încă „bucăți” din rămășițele ei după aceea. Tatăl ei, Christopher Chavez, a spus că a mers la fața locului unde a găsit părți din corpul ei împrăştiate. De asemenea, acolo erau şi unele dintre hainele ei.

„Erau multe bucăți din [rămășițele ei] acolo și am sunat la poliție. M-am dus acolo și încă mai am bucăți de oase, din craniul ei și niște dinți. Este groaznic”. Christine locuia pe străzi la momentul morții. Copila ei a fost preluată de familia tinerei. „Părţi mari din ea sunt peste tot, doar acoperite cu iarbă. A trebuit să mergem, ştiţi, ca să vedem locul. Iar acolo, să ne uităm la pământ şi să vedem bucăţi din părul ei. Este oribil”, a declarat o rudă pentru Fox40, citată de Mirror.

Parcul a fost cumpărat de E&J Gallo Winery cu o zi înainte ca tânăra mămică să fie ucisă. Vineri, compania a publicat o declarație: „Gallo a achiziționat proprietatea Beard Brook Park din Modesto vineri, 7 iulie 2023. Sâmbătă, 8 iulie 2023, s-a angajat un antreprenor peisagist pentru a efectua servicii de eliminare a buruienilor și prevenire a incendiilor. În jurul orei 12, a avut loc un accident în care a fost implicat tractorul antreprenorului și o persoană care nu a fost zărită și care zăcea într-o zonă înaltă, cu buruieni. Antreprenorul a contactat imediat Departamentul de Poliție Modesto, iar la sosire, ofițerii MPD au constatat că persoana era decedată. Gallo exprimă sincerele condoleanțe familiei victimei”.

Familia femeii a spus că va face tot ce este necesar pentru a obține dreptate pentru Christine. Mama ei, Josefina Chavez, a mărturisit „Sunt tristă pentru ceea ce sa întâmplat cu fiica mea și vrem dreptate pentru felul în care a murit”. Rudele au organizat şi o strângere de fonduri pentru asta. „Fac această strângere de fonduri pentru a-i face dreptate surorii mele”, a declarat sora Christinei, care a povestit şi scena înfiorătoare după incident. „Poliția l-a sunat pe tatăl meu și i-a spus că sora mea a murit. Tatăl meu a mers la fața locului, după ce mașinile de poliție au plecat. Acolo a găsit bucăți din craniul surorii mele cu păr încă pe jos și oase cu pielea tăiată. A fost atât de dureros să-mi imaginez că sora mea s-a trezit atât de oribil, este cel mai rău mod de a muri fără să greşeşti cu nimic. Și doare atât de tare încât doar dormea, nu făcea rău nimănui”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » „Un mod cumplit de a muri. S-au găsit doar bucăţi din ea”. O mamă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost călcată de maşina de tuns iarba, într-un parc din SUA