Antena Meniu Search
x

Un polițist olandez a dezvăluit câți bani fac românii care cerșesc pe străzi, într-o săptămână: "Oameni buni, nu le mai dați nimic"

Un polițist din Olanda a dezvăluit câți bani fac românii care cerștesc pe străzi. Omul legii a făcut o postare pe Instagram, acolo unde-i îndeamnă pe oameni să nu se mai lase păcăliți. 

de Redactia Observator

la 31.03.2024, 16:13

Un polițist olandez a dezvăluit câți bani fac românii care cerșesc pe străzi
Un polițist olandez a dezvăluit câți bani fac românii care cerșesc pe străzi - Instagram / wijkagent_haarlem_centrum

Polițistul olandez a făcut o postare pe Instagram, în care îi avertizează pe oameni cu privire la românii care cerșesc pe stradă. În imaginea postată de omul legii apar două cartoane, fiecare din ele cu câte un mesaj. 

"Sunt fără adăpost. Vă rog, ajutați-mă. Dumnezeu să vă binecuvânteze."

"Îmi e foarte foame. Ajutați-mă."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, polițistul a dezvăluit faptul că aceștia nu sunt atât de neajutorați pe cât vor să pară. Mai mult, acesta a spus că românii ajung să facă săptămânal chiar și 1.000 de euro din cerșetorie. 

"Oameni buni, vreau să atrag încă o dată atenția asupra acestui aspect. În continuare, întâlnim zilnic cerșetori români în centrul orașului. Acum sunt din nou doi. Ei lucrează în grupuri. Sunt mai degrabă încăpățânați decât disperați. Nu le mai oferiți nimic! Pe lângă faptul că este ilegal, ei cauzează și probleme. Din motive de confidențialitate, nu pot spune foarte multe, dar majoritatea sunt cunoscuți foarte bine de poliție. Veniturile lor ajung de la câteva sute la chiar o mie de euro pe săptămână. Sunteți avertizați constant de poliție", scrie polițistul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un polițist olandez a dezvăluit câți bani fac românii care cerșesc pe străzi, într-o săptămână: "Oameni buni, nu le mai dați nimic"