Antena Meniu Search
x

Un recidivist periculos a violat și mutilat o femeie, la câteva luni după ce a fost eliberat. S-a dat drept pictor celebru, apoi a răpit-o, în SUA

Un fost condamnat periculos a fost acuzat că a violat și mutilat o femeie din Florida, la doar câteva luni după ce a fost eliberat din închisoare, după ce a ispășit o pedeapsă de 20 de ani pentru acuzații similare. Medicii considerau că s-a schimbat și că nu mai are șanse să recidiveze. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 10:34

Un recidivist periculos a violat și mutilat o femeie, la câteva luni după ce a fost eliberat
Un recidivist periculos a violat și mutilat o femeie, la câteva luni după ce a fost eliberat - Orange County Sheriff's Office

Bruce Whitehead, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat în Orlando, la cinci zile după ce a condus o femeie într-o zonă împădurită, a violat-o și a încercat să o ucidă cu un cuțit, au declarat anchetatorii. Potrivit informațiilor, Whitehead a aranjat să-i plătească femeii 850 de dolari pentru a-l lăsa să ''o picteze timp de o oră''.

Victima a fost înjunghiată, mutilată și violată

Victima, care a scăpat de oribilul atac, ar fi căutat ajutorul trecătorilor dintr-un cartier din apropiere. Whitehead a fost arestat joia următoare, după ce un rezident l-a văzut. Bărbatul a încercat să ascundă tatuajul masiv de pe frunte purtând o pălărie, dar a fost imediat recunoscut, după ce un informator a alertat biroul șerifului din Orange County joi, 15 decembrie.

Locuitorii au spus că nu le venea să creadă că criminalul vicios a fost chiar sub nasul lor. ''E o nebunie. Era literalmente în curtea noastră. Este un cartier atât de drăguț, aici nu se întâmplă nimic'', a spus cineva.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unei declarații, victima stătea lângă intersecția Sand Lake Road și South Orange Blossom Trail cu prietenii ei, când Whitehead s-a apropiat de ea. Se presupune că i-a spus că este artist și i-a oferit 850 de dolari să o picteze timp de o oră. Aceasta s-a urcat în mașina lui Whitehead și a fost dusă la centrul comercial Highland Lakes Center. Raportul spune că a forțat victima să iasă din mașină ținându-i un cuțit la bărbie și i-a spus să se întindă pe bancheta din spate. Bărbatul a condus-o apoi pe femeie la o parcare din Pine Hills, a scos-o din mașină și a condus-o către o zonă împădurită. Apoi i-ar fi tăiat hainele și i-a mutilat corpul.

După ce a agresat sexual victima, recidivistul a început să o înjunghie de mai multe ori în piept. Raportul continuă spunând că ea s-a luptat, lovindu-l cu piciorul în piept și față, înainte de a fugi după ajutor, coform Daily Mail.

Whitehead a fost acuzat de agresiune sexuală, tentativă de omor, răpire, agresiune agravată și jaf armat pentru cel mai recent incident. Poliția nu a precizat cum ar fi fost mutilată femeia, însă, medicii spun că o să-și revină. Bărbatul a fost eliberat din închisoare la începutul acestui an, după ce doi medici au constatat că "s-a schimbat și nu mai prezenta un risc de recidivă".

Conform stenogramelor instanței, în 1986, o femeie a raportat că Whitehead a violat-o. La o săptămână după ce a fost eliberat, în timp ce era în probațiune, arată înregistrările, el a răpit o altă femeie, a agresat-o și a înjunghiat-o de 25 de ori. Înregistrările instanței au mai arătat că bărbatul a mărturisit că avea fantezii despre viol și crimă de la o vârstă fragedă și că a avut o problemă cu băutura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un recidivist periculos a violat și mutilat o femeie, la câteva luni după ce a fost eliberat. S-a dat drept pictor celebru, apoi a răpit-o, în SUA