Antena Meniu Search
x

Un român din Italia, apel disperat pe Facebook după ce a pierdut un plic cu bani. După două zile, bărbatul de 35 de ani a avut parte de o surpriză

Ghinion uriaș pentru un român din Italia. De teama furturilor din apatamente, bărbatul de 35 de ani a ieșit la plimbare cu un plic plin cu bani. Îi trebuiau pentru plata chiriei, dar și alte cheltuieli necesare.

de Monica Palade

la 20.02.2023, 10:38

Un român din Italia, apel disperat pe rețețețe de socializare după ce a pierdut un plic cu bani. După două zile, bărbatul de 35 de ani a avut parte de o surpriză - Shutterstock

Din pacate, însă, într-o clipă de neatenție, Gregory D., originar din Maramureș a pierdut plicul. Când și-a dat seama, s-a întors din drum să îl caute, însă prea târziu. Banii fuseseră luați. Deși aproape fără speranță să îi mai recupereze, românul a postat un mesaj într-un grup din localitatea.

Riese Pio X, o comună din provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia.

Și-a pierdut plicul cu bani

„Bună dimineața, am vrut să întreb dacă cineva a găsit o sumă mare de bani pe drumul de la Riese la Poggiana. Dacă nu vă schimbă viața, aș vrea să mi-i înapoiați, bineînțeles, veți fi răsplătiți! Mulțumesc! O zi bună tuturor! Probabil că banii mi-au căzut din buzunar când am scos bricheta. Când mi-am dat seama de asta, m-am întors imediat, dar nu am găsit nimic. Până la urmă, se plimbau și alți oameni: oricine ar fi putut lua plicul»”, a scris conționalul.

Au urmat tot felul de comentarii, în care românul era sfătuit să fie mai atent. „Sper să recuperez chiar și doar o parte din ea: aveam nevoie de el pentru a plăti chiria”, a mai scris românul, care a promis că va oferi 30%, potrivit Il Gazzettino.it.

După două zile de la postarea inițială, Gregory a revenit cu un mesaj neașteptat pe același grup. „Bună dimineața tuturor! Am vrut să vă spun că oamenii buni există și astăzi am întâlnit un om bun care mi-a găsit banii și mi i-a dat înapoi, este un domn din Riese Pio X. Aș dori să-i mulțumesc din nou pentru gestul pe care l-a făcut și pentru exemplul pozitiv pe care ni l-a dat tuturor! Oamenii buni există, credeți! O zi bună tuturor!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un român din Italia, apel disperat pe Facebook după ce a pierdut un plic cu bani. După două zile, bărbatul de 35 de ani a avut parte de o surpriză