Antena Meniu Search
x

Un român, dispărut fără urmă de şase zile în Austria. Bărbatul venise cu doar trei zile înainte ca să muncească

Dispariţie misterioasă a unui român de 54 de ani. Bărbatul a venit în Austria ca să lucreze, însă la doar trei zile a dispărut fără urmă. Poliţia austriacă face apel acum la oameni pentru găsirea sa.

de Redactia Observator

la 12.07.2022, 15:50

Românul a dispărut din Inzing, din districtul Innsbruck-Land, pe 6 iulie 2022. A fost văzut ultima dată la ora 7 dimineața, în Zirl, din acelaşi district, însă de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el, ca şi cum ar fi intrat în pământ.

A intrat în pământ

Potrivit poliției, bărbatul nu are mașină, nu are contacte în Austria și nu vorbește limba germană. „Persoana căutată se află în Austria din 3 iulie 2022 pentru a lucra aici”, spun poliţiştii care au distribuit şi fotografia românului.

La momentul dispariției, bărbatul purta un tricou alb, pantaloni lungi gri și pantofi sport maro. Polițiștii solicită ca toateinformațilei să fie transmise Inspectoratului de Poliție Zirl sau oricărei alte agenții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un român, dispărut fără urmă de şase zile în Austria. Bărbatul venise cu doar trei zile înainte ca să muncească