Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Un singur pumn, de atât a fost nevoie!" Un englez a rămas fără jumătate de craniu şi cu un handicap grav după ce a fost lovit de un bărbat beat

Jamie Kelly, un bărbat din Marea Britanie, este dovada vie a faptului că unele dintre cele mai mari tragedii care pot apărea în viaţa unei persoane sunt, adesea, rezultatul unor acţiuni pe care le-am putea trece cu vederea. Mai exact, acesta a rămas fără jumătate de craniu şi va avea nevoie de îngrijiri pentru tot restul vieţii sale şi asta după ce a primit un pumn aruncat la beţie care, după cum explică el, "i-a distrus viaţa", transmite The Independent.

de Adrian Popovici

la 14.08.2023, 13:43

Pe 16 septembrie 2021, viața lui Jamie Kelly s-a schimbat pentru totdeauna, după ce a fost lovit cu pumnul în cap de Daniel George Johnson, în vârstă de 34 de ani, în apropierea unei treceri de pietoni. Atacatorul a fost arestat şi ulterior condamnat la 2 ani de închisoare, în timp ce Jamie a fost dus la spital, acolo unde şi-a pierdut jumătate din craniu atunci când medicii au încercat să-i oprească o hemoragie la nivelul creierului.

"În după-amiaza zilei de miercuri 16 septembrie 2021, am primit un apel telefonic de la tatăl lui Jamie, Michael - fostul meu soț - în care îmi spunea că Jamie a fost lovit cu pumnul, ceea ce l-a determinat să cadă și să-și lovească capul de asfalt şi că a fot dus la spital", a explicat mama bărbatului.

Drama unei familii

"Am simțit imediat o panică completă, apoi m-am temut și am început să tremur. Tatăl lui Jamie a continuat apoi să spună că testele indicau o hemoragie la nivelul creierului. M-am simțit complet amorțită, credeam că o să-mi pierd băiatul - asta e ce auzi că se întâmplă cu alte persoane, ceea ce este sfâșietor, dar niciodată într-un milion de ani nu credeți că s-ar întâmpla cu familia, în special cu copilul tău", a adăugat femeia.

Pe acelaşi subiect

Neurologii au reușit să îndepărteze partea stângă a craniului pentru a opri o sângerare severă, dar familia lui Jamie a fost informată că acesta era "grav bolnav". Din cauza restricţiilor din pandemie, doar tatălui i-a fost permis să stea cu acesta în spital în primele opt săptămâni de la accident. În cele din urmă, după mai multe operaţii şi schimbări de tratament, bărbatul a fost mutat în alt spital, iar familia sa avertizată că va avea mereu nevoie de ajutor.

"Jamie încă nu se poate ridica din pat pentru a se pune în scaunul cu rotile singur", explică tatăl acestuia. "Încă nu se poate îmbrăca sau face duș sau merge singur la toaletă. Este foarte greu de acceptat pentru Jamie, deoarece este un om mândru și independent."

"Băiatul meu trebuie să învețe să meargă din nou, deoarece Daniel Johnson a decis că îl va lovi, intenționând, evident, să-l rănească. Un singur pumn, de atât a fost nevoie pentru a distruge viața băiatului meu așa cum o știa."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Un singur pumn, de atât a fost nevoie!" Un englez a rămas fără jumătate de craniu şi cu un handicap grav după ce a fost lovit de un bărbat beat