Antena Meniu Search
x

Un şofer de taxi din Japonia, arestat pentru că a călcat un porumbel. Poliţia a cerut o autopsie pentru pasăre

Un şofer de taxi din Japonia a fost arestat pentru că a călcat cu maşina un porumbel, exasperat de păsările care-i tot ieşeau în cale în timp ce conducea. Poliţia a luat atât de în serios incidentul, încât a cerut unui medic veterinar să facă autopsia porumbelului ucis, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 13:26

Un şofer de taxi din Japonia, arestat pentru că a călcat un porumbel. Poliţia a cerut o autopsie pentru pasăre
Un şofer de taxi din Japonia, arestat pentru că a călcat un porumbel. Poliţia a cerut o autopsie pentru pasăre - Profimedia

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat duminica trecută pentru că "şi-a folosit maşina pentru a ucide un porumbel", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din Tokyo.

Poliţia a cerut autopsia porumbelului ucis

Luna trecută, şoferul de taxi a accelerat brusc la o intersecţie imediat ce semaforul s-a făcut verde, intrând un grup de porumbei aflaţi pe jos, potrivit presei locale.

Vuietul brusc al motorului a surprins un trecător, care a semnalat apoi incidentul la poliţie.

Poliţia a luat incidentul foarte în serios, mergând până la a cere unui medic veterinar să efectueze o autopsie a porumbelului ucis în urma coliziunii cu vehiculul.

"Drumurile aparţin oamenilor, aşa că porumbeii ar fi trebuit să se dea la o parte", le-ar fi spus şoferul de taxi anchetatorilor, potrivit mass-media locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un şofer de taxi din Japonia, arestat pentru că a călcat un porumbel. Poliţia a cerut o autopsie pentru pasăre