Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un star Youtube a ucis șase persoane, printre care și un copil de 10 ani, după ce a intrat cu mașina sa sport într-un taxi, în Mexic

Un star Youtube a ucis șase oameni, printre care și un copil, după ce a intrat cu mașina sa sport într-un taxi, în care se aflau persoanele.

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 08:13

Accidentul a avut loc în orașul mexican Atlacomulco. Oamenii legii spun că bărbatul, cunoscut de utilizatori sub numele de Heisenwolf, a provocat accidentul, după ce a intrat pe contrasens. Pe numele real Amado Amir Gonzalez, creatorul de conținut, în vârstă de 26 de ani, conducea un Chevrolet Camaro roșu, când a lovit frontal un taxi Nissan Tsuru, în care se aflau cele șase victime, trei bărbați de 26, 35 și 62 de ani, două femei de 30 și 56 de ani, și un copil de 10 ani.

Trei persoane au murit pe loc

Șoferul de taxi și doi dintre pasageri au murit pe loc, în timp ce ceilalți trei s-au stins din viață la spital, din cauza rănilor.

Gonzalez, care are peste 1,47 milioane de abonați pe YouTube, a fost și el rănit în accident și dus la spital. Bărbatul a fost arestat și urmează să se prezinte în fața unui judecător, după ce va fi externat din spital. Autoritățile au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Gonzalez și-a început canalul YouTube în 2011 sub numele de Heisenwolf. A devenit cunoscut pentru clipurile sale în care rezuma filmele în trei minute sau mai puțin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un star Youtube a ucis șase persoane, printre care și un copil de 10 ani, după ce a intrat cu mașina sa sport într-un taxi, în Mexic