Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 21 de ani a fost condamnat pentru uciderea bunicii sale. A recunoscut crima în timpul jocului "Adevăr sau Provocare", în Anglia

Un student în vârstă de 21 de ani, din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare pentru uciderea bunicii sale de 94 de ani. Bătrâna a murit după un incendiu provocat intenţionat de tânăr, în urmă cu trei ani.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 17:40

Totul a ieşit la iveală, când Tiernan Darnton a recunoscut prietenilor că el este vinovat pentru moartea bunicii vitrege, în timpul jocului "Adevăr sau provocare", scrie Daily Mail. Iniţial, anchetatorii au considerat că izbucnirea incendiului în care a murit bătrâna a fost accidentală şi au închis cazul la scurt timp după incident.

Acum însă, tânărul a făcut destăinuirea, spunând că el este cel vinovat şi că şi-a omorât bunica pentru a nu se mai chinui cu boala, aceasta suferind de demenţă.

A recunoscut crima prietenilor

Deşi percheziţiile poliţiştilor efectuate în laptopul şi telefonul tânărului au scos la iveală căutări pe internet precum „Sunt un criminal”, „Sunt un monstru și mă duc în iad”, „Vreau să provoc un rău”, ancheta din 2018 a decis anterior că Mary Gregory a fost victima unui incendiu accidental, după ce Serviciul de pompieri și salvare din Lancashire a concluzionat că cea mai probabilă cauză a fost o țigară aruncată sau aruncată neglijent și a exclus orice implicare a unei alte persoane. 

Cu toate acestea, poliția a redeschis cazul în mai 2019, după ce Darnton a spus la o ședință de consiliere că a folosit o brichetă pentru a da foc unei perdele la adresa bunicii sale. În timpul anchetei, a rezultat că studentul a făcut o mărturisire similară. la câteva săptămâni după moartea bunicii. în timpul unui joc de "Adevăr sau Provocare" cu prietenii, în care și-a dezvăluit „cel mai întunecat secret”. El le-a spus: „Am un secret pe care nu l-am spus nimănui. Poate că am ucis pe cineva"

Prietenii lui Darnton nu l-au crezut și el i-a convins să tacă, dar i-a spus unui consilier în mai 2019 despre un prieten „care m-ar putea trimite la închisoare din cauza a ceea ce știe”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 21 de ani a fost condamnat pentru uciderea bunicii sale. A recunoscut crima în timpul jocului "Adevăr sau Provocare", în Anglia