Meniu LIVE
Search
x

Un tânăr irlandez care nu știa să înoate a murit, după ce a sărit în mare să-și salveze iubita. Tânăra voia să se sinucidă

Un irlandez în vârstă de 22 de ani a murit, după ce a sărit în mare să-și salveze iubita. Femeia îl anunțase că are de gând să se sinucidă și, în ciuda faptului că nu știa să înoate, bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a mers după ea, potrivit Daily Mail.

De Redactia Observator la 25.01.2022, 09:35

Alex Gibson și-a pierdut viața, după o noapte petrecută alături de iubita și prietenii săi. Tânăra a decis să meargă într-un club, iar după câteva ore și-a sunat partenerul spunându-i că „nu mai vrea să trăiască”. 

Tânărul s-a grăbit spre locul indicat și, fără a mai sta pe gânduri, a sărit în apă pentru a-și salva iubita, în ciuda faptului că nu știa să înoate. O oră mai târziu, trupul neînsuflețit al lui Alex a fost descoperit de salvamari, scrie Daily Mail

„Eram amândoi, în apă, lângă treptele digului. Am încercat să-l ajut pe Alex pentru că nu putea să înoate. Ne țineam unul de altul pentru a rămâne la suprafață. Mi-am dat seama că singura noastră șansă de salvare este dacă unul dintre noi merge după ajutor. Mi-a luat foarte mult să înot până la țărm din cauza curentului puternic”, a declarat iubita tânărului. 

„Îmi aduc aminte cum se îndepărta tot mai mult în larg și cum striga după ajutor, apoi nu l-am mai observat din cauza întunericului”. 

Salvamarii i-au descoperit trupul după aproape o oră de căutări. A fost transportat la spitalul Blackpool Victoria, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul tânărului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un tânăr irlandez care nu știa să înoate a murit, după ce a sărit în mare să-și salveze iubita. Tânăra voia să se sinucidă