Antena Meniu Search
x

Un tată înnebunit de durere l-a ucis pe iubitul fiicei sale şi a îngropat cadavrul într-un mormânt improvizat pentru că tânărul ''ar fi abuzat-o'', în SUA

Un tată a fost acuzat de crimă, după ce l-a ucis pe iubitului fiicei sale. Bărbatul a crezut că tânărul a abuzat-o, aşa că şi-a ieşit din minţi. Michael Lee Laflex, în vârstă de 45 de ani, din Minnesota, SUA, a fost acuzat că l-a executat pe Bryce Brogle, în vârstă de 23 de ani, și l-a îngropat într-un mormânt improvizat.

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 17:10

Un tată înnebunit de durere l-a ucis pe iubitul fiicei sale
Un tată înnebunit de durere l-a ucis pe iubitul fiicei sale - Crow Wing County Sheriff’s Office

Tânărul fusese dat dispărut cu două zile în urmă de fiica lui Laflex, după ce aceasta le-a spus oamenilor legii că nu și-a văzut iubitul de miercuri, 26 octombrie, de când acesta a vizitat o unitate de depozitare. Laflex, care închiriase unitatea în Crow Wing Country, ar fi plecat cu tânărul de 23 de ani. După obținerea unui mandat de percheziție, anchetatorii au găsit sânge pe jos și au recuperat o sticlă de înălbitor, potrivit dosarului instanței.

Tatăl era ferm convins că tânărul ''ar fi abuzat-o'' pe fată

În timp ce Laflex a susținut iniţial că Brogle a fost arestat și două telefoane mobile i-au fost confiscate de ofițeri, procurorii spun că tatăl a schimbat mai târziu poveștile și a susținut în schimb că el a fost cel care a luat telefoanele lui Brogle, înainte de a scăpa de ele într-un coș de gunoi.

Un ''cetățean îngrijorat'' a făcut o declarație în care spunea că Laflex a avut o conversație cu una dintre rudele sale, recunoscând că crede că fiica lui a fost abuzată de Brogle. Membrul familiei a spus că bărbatul a recunoscut că l-a împușcat pe tânăr, ca mai apoi să facă o afirmaţie halucinantă: ''Brogle nu va fi găsit deoarece [trupul a fost] îngropat''.

După ce i-a fost descoperit cadavrul, o autopsie a relevat că tânărul a fost împușcat o singură dată în ceafă. Teoria poliției este că tânărul a fost ucis de Laflex în unitatea de depozitare, înainte de a-i muta corpul, conform celor scrise în documentele acuzării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un tată înnebunit de durere l-a ucis pe iubitul fiicei sale şi a îngropat cadavrul într-un mormânt improvizat pentru că tânărul ''ar fi abuzat-o'', în SUA