Antena Meniu Search
x

Un tată şi-a lăsat cei doi copii de 4 şi 7 ani să ardă de vii în maşina incendiată de el. Bărbatul s-a sinucis în spatele gratiilor în aşteptarea procesului, în Franţa

Un tată, bănuit că şi-a ucis cei doi fii de 4 şi 7 ani, s-a sinucis în spatele gratiilor. În luna martie, bărbatul a fost găsit ars grav, în apropiere de maşina sa carbonizată. În interior s-au găsit trupurile celor doi copii.

de Monica Palade

la 16.06.2022, 10:45

Un tată şi-a lăsat cei doi copii de 4 şi 7 ani să ardă de vii în maşina incendiată de el. Bărbatul s-a sinucis în spatele gratiilor în aşteptarea procesului, în Franţa - Le Parisien

Tatăl lui Achille et César, care a fost bănuit că a dat intenţionat foc maşinii în Vaudricourt, Pas-de-Calais, Franţa, în mijlocul lunii martie, s-a sinucis în spatele gratiilor, a confirmat un apropiat al familiei. „Am aflat în această dimineață. Acum ne vom gândi la noi, nu ne vom mai gândi la el. Ne vom gândi la cei mici, care vor fi mereu în gândurile noastre”, a spus una dintre aceste rude, scrie Le Parisien.

S-a sinucis în spatele gratiilor

Pe 14 martie, trupurile celor doi copii au fost găsite în spatele vehiculului în flăcări. Bărbatul, care deţinea custodia copiilor în weekend şi trebuia să îi ducă la şcoală, a fost descoperit în apropierea maşinii, cu arsuri grave.

Bărbatul a explicat că „a dat foc maşinii, a urcat în ea înainte de a se răzgândi și a abandonat-o în flăcări”, a indicat în ziua evenimentelor procurorul lui Béthune Thierry Dran. Bărbatul fusese internat, iar pe 3 mai, ameliorarea stării sale de sănătate a permis plasarea acestuia în arestul poliției. La sfârșitul perioadei, a fost pus sub acuzare pentru „omor” și pus în arest preventiv.

Despărțită de el de mai bine de un an, mama celor doi băieți, infirmeieră la psihiatrie, a explicat în cadrul unui marș alb de la sfârșitul lunii martie că a cerut custodia exclusivă a copiilor. Dar fostul său partener obținuse drepturi de custodie pentru weekend. În luna iunie urma să aibă loc o audiere a judecătorului instanței de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tată şi-a lăsat cei doi copii de 4 şi 7 ani să ardă de vii în maşina incendiată de el. Bărbatul s-a sinucis în spatele gratiilor în aşteptarea procesului, în Franţa