Antena Meniu Search
x

Una dintre cele mai talentate concurente din competiţiile de hipism, moartă la două săptămâni după ce a căzut în timpul unei curse în Turcia

Eszter Jeles, una dintre cele mai talentate concurente din cursele de hipism, a murit la doar 21 de ani, după ce a căzut în timpul unei curse desfăşurate în Turcia.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 18:39

Concurenta din competiţiile de hipism a murit la doar 21 de ani
Concurenta din competiţiile de hipism a murit la doar 21 de ani - Daily Star
  • Concurenta din probele de hipism a luptat două săptămâni pentru viaţa ei.

Eszter Jeles a căzut în timpul unei curse de hipism desfăşurate pe Hipodromul Veliefendi din Istanbul, la începutul lunii septembrie. Conform Daily Star, sportiva a suferit mai multe răni grave şi a fost supusă unei operaţii în dimineaţa zilei de după cursă.

Medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva viaţa, iar rudele şi prietenii s-au rugat pentru sănătatea ei, însă Eszter Jeles a pierdut lupta pentru viaţă la circa două săptămâni de la producerea căzăturii.

Concurenta era îndrăgostită de cursele de hipism desfăşurate în Turcia

La scurt timp după ce a fost anunţat decesul tinerei, au început să curgă mesaje tulburătoare în amintirea ei. Inclusiv reprezentanţii clubului de care aparţinea Eszter Jeles au precizat că "anunţăm cu durere în suflet şi inima tulburată că Eszter Keles a murit. Esti a fost o eroină, dându-şi viaţa pentru competiţiile de hipism".

La ultima cursă desfăşurată pe Hipodromul Veliefendi s-a ţinut un minut de reculegere în memoria sportivei, iar mama acesteia, care a participat la eveniment, a precizat că "este foarte dificil să descriem emoţiile care ne-au cuprins. Eszter alegea în mod special să concureze în Turcia, iar în urmă cu câţiva ani ne spunea că dacă o să moară din cauza pasiunii ei pentru viteză, să nu fim trişti, pentru că ea o să zâmbească în acele momente".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Una dintre cele mai talentate concurente din competiţiile de hipism, moartă la două săptămâni după ce a căzut în timpul unei curse în Turcia