Antena Meniu Search
x

Foto "Valorează mai mult mort decât viu". A complotat cu foştii iubiţi pentru a-l ucide pe actualul partener în moduri inimaginabile. Ce avea de câştigat australianca

O femeie a fost găsită vinovată de uciderea fostului ei partener, după ce i-a aruncat corpul în tocătorul de lemn industrial, într-un complot atroce pentru a-și revendica asigurarea de viață și testamentul de 750.000 de dolari.

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 12:50

Sharon Graham, în vârstă de 63 de ani, a pledat nevinovată fiind „arhitectul” unui complot în care l-a ucis pe Bruce Saunders, iubitul ei, în timp ce acesta curăță copacii la o proprietate centrală dintr-un oraş din Australia în 2017, relatează Daily Mail.

Cu toate acestea, un juriu al Curții Supreme va avea mai puțin de o zi înainte de a oferi un verdict de vinovăție vineri după-masă. Bruce Saunders, în vârstă de 54 de ani, a murit după ce a fost târât printr-un tocator industrial de lemne în timp ce curăță vegetația împreună cu doi bărbați, fostul iubit al femeii, Gregory Roser și Peter Koenig. Sharon fusese implicată romantic cu toți cei trei bărbați în momente diferite.

Complot nereuşit, o viaţă nevinovată furată

Bruce Saunders a fost lovit în cap cu o bară de fier, iar corpul său a fost introdus într-un tocator industrial pentru a-l face să pară un accident. Din bărbat nu mai rămăsese decât picioarele, până la coapse.

A doua zi, femeia a discutat despre testamentul bărbatului la o cafea înainte de a se culca în patul lui cu un alt bărbat, a auzit tribunalul. Procurorul a declarat că Bruce Saunders "valorează mai mult mort decât viu" pentru fosta lui iubită, deoarece a fost numită singurul beneficiar al testamentului său, care includ mașina, casa și economiile sale. De asemenea, ea avea să câștige 750.000 de dolari din polița lui de asigurare de viață.

Peter Richards, avocatul femeii, a susținut că ea nu i-a determinat pe ceilalţi bărbaţi să comită crima și a susținut totul ar fi fost un accident. Sharon urmează să fie condamnată după ce juriul va ajunge la un verdict, vineri după-amiază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Valorează mai mult mort decât viu". A complotat cu foştii iubiţi pentru a-l ucide pe actualul partener în moduri inimaginabile. Ce avea de câştigat australianca