Antena Meniu Search
x

"Violatorul de pe Facebook", criminalul evadat care și-a înscenat moartea, a fost prins. Bărbatul se ascundea în Tanzania

Un criminal care în urmă cu un an a evadat dintr-o închisoare sud-africană înscenându-și propria moarte a fost arestat în Tanzania. Thabo Bester, cunoscut sub numele de "violatorul de pe Facebook", fusese condamnat în 2012 pentru agresiune sexuală și uciderea iubitei sale, modelul Nomfundo Tyhulu.

de Redactia Observator

la 09.04.2023, 09:48

închisoare
Bărbatul și-a înscenat moartea pentru a evada din închisoare - Profimedia (scop ilustrativ)

Thabo Bester a fost în libertate timp de un an, după ce s-a crezut că a murit în urma unui incendiu pe care l-a provocat în celula sa din închisoare, potrivit BBC. Luna trecută a fost lansată o căutare după ce o nouă anchetă a arătat că trupul carbonizat nu era al lui.

"Violatorul de pe Facebook" a fost prins

Bester a fost prins vineri împreună cu prietena sa și un suspect și va fi extrădat în Africa de Sud, relatează Mediafax. Poliția a declarat că grupul intenționa să fugă în Kenya. Bester este cunoscut sub numele de "violatorul de pe Facebook" pentru că a folosit rețeaua de socializare pentru a-și ademeni victimele.

El a fost condamnat în 2012 pentru violul și uciderea iubitei sale, modelul Nomfundo Tyhulu. Cu un an mai devreme, el fusese găsit vinovat de violarea și jefuirea altor două femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » "Violatorul de pe Facebook", criminalul evadat care și-a înscenat moartea, a fost prins. Bărbatul se ascundea în Tanzania