Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Voi avea grijă de fiul nostru". Modul tragic în care un bărbat a aflat că logodnica lui a murit şi că îşi va creşte singur copilul, în Australia

Un australian a aflat vestea înfiorătoare că iubita sa a murit, după ce a primit o alertă pe telefon mobil cu privire la un accident de maşină. Acum, bărbatul va fi nevoit să îşi crească singur băieţelul de doar 18 luni, după ce tânăra s-a înfipt într-un copac.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 16:27

Taneasha Steer, în vârstă de 25 de ani, a murit pe loc când mașina ei s-a izbit de un copac lângă un oraş din Australia. Serviciile de urgență au găsit mașina în șanț, iar mama unui băieţel de 18 luni a fost declarată decedată.

Partenerul ei, Luke Andrews, s-a grăbit la locul accidentului după ce a primit o alertă automată de accident pe telefonul său mobil. Într-un omagiu pe rețelele de socializare, el a scris: „Te voi iubi pentru totdeauna, fata mea frumoasă. Mi-e atât de dor de tine încât vreau doar să mă țin de brațe și să nu mă las. Mă voi asigura că am grijă de fiul nostru.”

Familia tinerei, distrusă de durere

Alte mesaje sfâșietoare au fost scrise și de alți membri ai familiei, bunica ei Christine Mcdonagh spunând: „Frumoasa noastră nepoată iubita, Taneasha, a murit într-un accident de mașină la 18:30 luni seara. Luată atât de tânără, inimile noastre vor fi zdrobite pentru totdeauna. Te iubim dragă mereu și pentru totdeauna. Suntem cu toții atât de pierduți. Sparţi într-un milion de bucăți". Fratele lui Luke, Brayden, a spus că Taneasha a fost „sufletul petrecerii” care a adus „atât de multă bucurie în multe vieți.” Tatăl victimei, David, a spus că aştepta cu nerăbdare nunta fiicei sale: „Cred că poate am dormit trei ore noaptea trecută... pentru că plâng atât de tare... și plâng atât de tare. Abia așteptam cu nerăbdare să o conduc spre altar.”

O pagină GoFundMe a fost creată pentru a ajuta familia. „Așa că aș dori să împărtășesc acest lucru pentru a-l ajuta pe fratele meu cu sprijinul taxelor de îngrijire a copilului și pentru a-i putea acorda timp liber de la serviciu pentru a putea petrece timp cu băiețelul său, Tatum, în vârstă de 18 luni. Orice ne este de ajutor, mulțumesc atât de mult pentru toți cei care au putut să-mi ajute fratele în această perioadă grea. Pentru toți cei care au cunoscut-o pe Neash, ea a fost întotdeauna sufletul petrecerii și a adus atât de multă bucurie în multe vieți”, a scris fratele bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Voi avea grijă de fiul nostru". Modul tragic în care un bărbat a aflat că logodnica lui a murit şi că îşi va creşte singur copilul, în Australia