Antena Meniu Search
x

Andrei Aradits prezintă "Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a", din 20 noiembrie, la Antena 1

Andrei Aradits prezintă din 20 noiembrie, la Antena 1, “Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?“, un quiz show savuros, care le va da şansa adulţilor să-şi testeze cunoştinţele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, dar şi să câştige sume considerabile.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 11:50

Emisiunea va putea fi urmărită la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de luni până vineri, de la ora 18:00.

„Propunerea de a prezenta quiz show-ul Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a a venit în mod neaşteptat  Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator şi, aparent, de când port ochelari, par deștept și asta ajută să mă asortez cu titlul emisiunii. E o emisiune de divertisment simpatică, fără a fi neapărat facilă și datorită copiilor putem să păstrăm un umor curat. Puștii sunt foarte simpatici. Sunt fermecători și inteligenți, fix la vârsta perfectă, înainte de „diabolica” pubertate. Când mă raportez la fii’miu, Eric, cumva în capul meu e tot la 10-12 ani”, dezvăluie Andrei Aradits. Actorul mai completează: „Echipa de producție e faină. Sunt entuziaști și sunt oameni. Iar asta e o trăsătură mai rar întâlnită în televiziune. Sper din tot sufletul să râdă şi cei de acasă, alături de noi, pentru că la noi, pe platou, chiar e o atmosferă tare faină!”.  

Mai multe pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Andrei Aradits prezintă "Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a", din 20 noiembrie, la Antena 1