Antena Meniu Search
x

Audițiile Chefi la cuțite, pe ultima sută de metri înainte de bootcamp. Sonia Simionov, la preselecții alături de mama sa: "Este prima oară când gătesc cu ea"

În această seară, la Antena 1, de la 20:30, la Chefi la cuțite urmează ultima ediție din acest sezon dedicată degustărilor înainte de bootcamp. Cum Chefii se pregătesc de o etapă dură, eliminatorie, presiunea e mare pe umerii concurenților care-și doresc să obțină cuțitul de trecere în bootcamp pe ultima sută de metri.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 12:39

Se gătește cu ambiție și cu aplomb, indiferent de vârstă. Cristian Marin este concurentul de 13 ani care vrea să intre în competiție fără teama că vârsta este un impediment. Mai mult, adolescentul care a început să gătească de la 9 ani, pentru fratele lui mai mic, îl admiră pe Gordon Ramsay și vrea ca Chefii să-i jurizeze preparatul ca și cum… ar fi fost făcut de un concurent adult. Cum se va descurca în bucătărie și care vor fi reacțiile juraților telespectatorii vor vedea în ediția show-ului culinar din această seară.

Tot în această seară, jurnalista Sonia Simionov vine la Chefi la cuțite pentru a găti în premieră alături de mama sa. Ileana. Deși nu se declară specialist în arta culinară, Sonia a intrat în bucătăria show-ului culinar convinsă că va alcătui o echipă bună cu mama sa. ”Mie chiar îmi place emisiunea. Am acceptat repede să vin atunci când mi-a propus Sonia, pentru că m-am gândit că este o experiență cu totul aparte. Cele mai mari emoții le am legat de timp – dacă voi reuși să mă încadrez sau nu în acea oră pe care o avem la dispoziție”, a declarat Ileana Simionov. ”Eu nu gătesc lucruri pompoase, știu să fac lucrurile de bază. Când eram la liceu în Constanța, părinții erau mai mult în Cernavodă, pentru că acolo lucrau, și atunci, ca să-mi ajungă banii pe care mi-i trimiteau, trebuia să gătesc, pentru că era mai ieftin”, a povestit Sonia Simionov. Cum se vor înțelege mama și fiica în bucătărie, dar și care vor fi celelalte verdicte ale juraților telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY, în această seară, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Media » Audițiile Chefi la cuțite, pe ultima sută de metri înainte de bootcamp. Sonia Simionov, la preselecții alături de mama sa: "Este prima oară când gătesc cu ea"