Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite și America Express, sezoane noi în această toamnă la Antena 1

Toamna aceasta aduce la Antena 1 cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile! De la marile show-uri de prime-time la seriale cu povești cuceritoare și umor care smulge hohote de râs, Antena 1 prezintă cea mai bună toamnă din toate timpurile, care încununează 30 de ani de divertisment de calitate.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:18

Chefi la cuțite și America Express, sezoane noi în această toamnă la Antena 1
- Antena 1

Se anunță o toamnă fierbinte, în care competiția gustului se va înteți într-un nou sezon Chefi la cuțite, în curând la Antena 1: cei trei maeștri ai gastronomiei, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își vor da întâlnire în sezonul 12 al show-ului culinar, pentru o întrecere memorabilă, cu elemente surpriză, invitați neașteptați și o bătălie aprigă pentru marele trofeu.

Chefi la cuțite și America Express, sezoane noi în această toamnă la Antena 1

Tot în această toamnă, Antena 1 le dezvăluie telespectatorilor o o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții celui de-al șaselea sezon America Express, care pornesc pe Drumul Sorelui, pe un traseu spectaculos, ce îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina. Întreaga aventură plină de adrenalină urmează în curând, la Antena 1.

Noul sezon Lia - soția soțului meu, din 24 august la Antena 1

Spectacolul va începe, însă, chiar din 24 august, cu un nou sezon al serialului Lia – soţia soţului meu, povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. Proiectul care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman) și ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) - toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând din 24 august, de la 20.30, la Antena 1.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, premiera pe 25 august. Și iUmor revine pe micile ecrane

Iar dacă joia este ziua consacrată a fanilor serialului Lia – Soţia soţului meu, din această toamnă serile de vineri vor sta sub semnul comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul romance de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, va putea fi urmărit începând din 25 august, în fiecare vineri, de la 20:30. Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee și o distribuție de excepție, din care fac parte nume precum Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Loredana Groza, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Doina Teodoru.

Umorul nebun nu va lipsi din rețeta acestei toamne la Antena 1: iUmor revine cu cel de-al 15-lea sezon, care se anunță cu totul neașteptat. De la cei mai îndrăzneți concurenți la invitați și momente speciale, show-ul vine cu o formulă spectaculoasă și gazde noi: Emi și Cuza sunt cei care vor da tonul distracției în rolurile de prezentatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Chefi la cuțite și America Express, sezoane noi în această toamnă la Antena 1