Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Finala Insula Iubirii 2024. Cuplurile care au rămas împreună după emisiune

Finala Insula Iubirii 2024. Seara trecută a avut loc finala celui mai iubit reality show al verii, ediție ce a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori. 

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 07:48

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii a scos la iveală noi adevăruri dramatice şi a invitat cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Testul fidelităţii a pus la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” au fost doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile au încercat să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Cuplurile care au rămas împreună după finala Insula Iubirii

Articolul continuă după reclamă

Daiana și Rareș au dezvăluit cum vor să plece de pe Insula Iubirii, dar și în ce relații au rămas în prezent. Cei doi au vorbit deschis despre imaginile pe care Radu Vâlcan le-a adus la ceremonia focului finală. Ce au hotărât cu privire la relația lor:

„Daiana, vă văd oameni împliniți. Testul vostru a ajuns la final. Dragii mei, a sosit momenutl să pun marea întrebare. Daiana, plecați împreună sau separat?”, întreabă Radu Vâlcan.

„Cu Rareș, da. Și eu accept”, au spus cei doi parteneri din cuplu, potrivit a1.ro.

Iustina și Cornel. După discuția pe care au avut-o despre parcursul lor în Thailanda, Iustina a ținut să-i facă o surpriză partenerului său cu ocazia zilei de naștere. Concurenta i-a făcut o urare specială și i-a oferit un cadou: un test de sarcină pe care l-a făcut înainte cu câteva ore de ultima ceremonie a focului.

„Întoarce-te puțin! Nu știu dacă ești pregătit pentru asta, nici eu nu sunt! Astăzi am aflat! Pentru mine a fost un șoc când am văzut”, i-a spus Iustina. „Ce e ăsta? E pozitiv?”, a fost reacția lui Cornel, vizibil uluit.

Concurentul s-a bucurat enorm când a aflat că o să devină tată din nou. Acesta i-a oferit o îmbrățișare lungă Iustinei, încercând să își stăpânească lacrimile. Iustina i-a dezvăluit că a făcut două teste de sarcină, iar ambele au fost pozitive.

După vestea care l-a surprins, concurentul a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său alături de Iustina. Acesta a decis să plece din Thailanda cu logodnica lui și rodul iubirii lor. De altfel, și tânăra a făcut aceeași alegere.

Simona şi Claudiu. La cea mai aşteptată întrebare a emisiunii, răspunsurile celor doi concurenţi au fost: „Împreună cu Simona sau, dacă ea nu va dori la fel, singur!”, pentru ca Simona să ia decizia finală: „O să plec singură de pe insulă!”.

Interviul pe care l-au oferit la câteva luni după încheierea filmărilor însă avea să le arate telespectatorilor altceva: „Suntem împreună! De pe insulă am plecat separat, dar ne-am împăcat la hotel!”, a dezvăluit Simona, completând: „Faptele lui mi-au demonstrat că într-adevăr îşi doreşte relaţia asta şi mă doreşte în viaţa lui. După terminarea emisiunii Claudiu a devenit mai atent la nevoile mele!”. Claudiu a dezvăluit şi el: „Nu regret nimic din ce am făcut! Aş fi regretat poate să nu fi făcut ceva!”.

Ce s-a întâmplat cu Cristina și Andrei

În Finala Insula Iubirii sezonul 8, Andrei și Cristina au luat o decizie foarte importantă cu privire la viitorul lor. Aceștia au răspuns sincer și direct la întrebarea lui Radu Vâlcan. Fără să stea prea mult pe gânduri, Cristina a dezvăluit că vrea să plece acasă fără partener, separat. Și Andrei a fost de acord cu soția lui. Așadar, aceștia au hotărât ca relația lor să se termine în Thailanda.

Pentru că au în spate o căsnicie de 10 ani, Cristina a ținut să facă un gest emoționant față de Andrei. În ciuda celor întâmplate pe insulă, concurenta a vrut să-i ofere o îmbrățișare lungă celui pe care îl numea soț.

Atunci când a fost întrebat de Radu Vâlcan despre cum vrea să plece în România, Andrei a oferit un răspuns direct și sincer. Bărbatul a declarat că își dorește să meargă în țară alături de Diandra. Alegerea ispitei feminine a fost o adevărată surpriză pentru toți. Concurentului nu i-a venit să creadă atunci când a auzit că Diandra vrea să părăsească insula singură, dar cu speranța că se vor vedea acasă.

La două săptămâni de la revenirea în țară, Cristina i-a cerut fostului soț să plece din casa unde locuiau împreună. Tânăra nu a vrut să fie prezentă atunci când Andrei și-a luat bagajul și a părăsit locuința. „Am căzut de acord cu familia mea că vreau să bag și divorț. Divorțul a avut loc pe data de 8 aprilie”, a povestit concurenta.

De asemenea, ispita Diandra și Andrei au continuat să vorbească după emisiune: „Conexiunea dintre noi s-a rupt, fără durere. Asta din cauza faptului că nu era iubire”. După terminarea filmărilor, Eric și Cristina au rămas prieteni. Aceștia nu și-au continuat povestea de iubire în țară deoarece tânăra a luat decizia de a se întoarce la Andrei. „Eu îmi propusesem să-l uit, am băgat divorț, am vrut să-l scot din viața mea pentru ceea ce mi-a făcut. E oaia negră a familiei”, a declarat concurenta.

În ce relație sunt acum Maria și Dani

Maria și Dani au avut parte de o confruntare dură la ultima ceremonie a focului din sezonul 8 Insula Iubirii. Spiritele s-au încins la bonfire-ul final după ce au urmărit imaginile „interzise” cu Mădălina și Dani din pat. Concurentul a încercat să găsească o scuză pentru faptele sale de pe insulă.

Radu Vâlcan a ținut să-i întrebe pe cei doi cum preferă să părăsească Insula Iubirii. Maria a oferit un răspuns rapid, fără ezitare. Aceasta a declarat că își dorește să plece din Thailanda singură.

Decizia ei l-a luat prin surprindere pe concurent. Mai mult, Dani a avut un răspuns complet neașteptat. Acesta a susținut că vrea să părăsească insula singur, dar împreună cu Maria. „Poate sună ciudat, îmi doresc să plec cu ea, dar despărțiți. Consider că mai avem niște chestii de discutat!”, a mai zis concurentul.

Viața lui Dani s-a schimbat complet după ce a părăsit Insula Iubirii sezonul 8 alături de ispita Mădălina. De altfel, și Maria a trecut printr-o transformare uluitoare. Se pare că despărțirea de fostul iubit a învățat-o pe concurentă să aibă mai multă încredere în sine. În prezent, tânărul trăiește o frumoasă poveste de iubire lângă ispita Mădălina. După ce s-a întors din Thailanda, Dani și-a luat bagajul și s-a mutat la București, unde a fost așteptat de femeia care l-a cucerit pe insulă.

Ispita feminină a vorbit, fără ezitare, despre cum i-a călcat strâmb Dani în România. Bărbatul a înșelat-o cu o fostă iubită a unei ispite masculine din sezonul 8 Insula Iubirii, după ce a aflat că Maria are o relație cu Marius Troana (Beni).

După terminarea filmărilor, concurenta și ispita masculină au început să vorbească prin mesaje. Beni a vizitat-o pe Maria, iar de atunci lucrurile s-au schimbat complet pentru ei. Deși formau un cuplu, bărbatul a rugat-o pe tânără să țină totul secret. De altfel, Maria a încercat și în România să discute cu ispita Alin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Media » Finala Insula Iubirii 2024. Cuplurile care au rămas împreună după emisiune