Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Happy Channel, locul trei în top all channels weekendul trecut

Weekendul trecut a fost unul foarte bun pentru Happy Channel, postul tv ocupând locul 3 la nivelul ȋntregii pieţe, după principalele posturi generaliste, pe publicul feminin cu vârste cuprinse ȋntre 21 și 54 de ani, la nivelul Prime Time-ului. Serialul turcesc fenomen Suleyman Magnificul și producţia ce poartă semnătura Ruxandra Ion, Adela, au ȋnregistrat cifre foarte bune ȋntregul weekend.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 13:54

Happy Channel, locul trei în top all channels weekendul trecut
- Antena

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul Prime Time-ului, pe publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Happy Channel a ocupat ieri cea de-a treia poziţie ȋn topul audienţelor, pe segmentul de public feminin cu vârste cuprinse ȋntre 21 și 54 de ani, cu 8.2% cotă de piaţă şi 2% rating. Ierarhia se păstrează și la nivelul zilei de sâmbătă.

Povestea care a scris istorie – Suleyman Magnificul, difuzată aseară de Happy Channel ȋn intervalul 20.01 – 22.24 a obţinut rezultate foarte bune, ocupând locul 3 ȋn top all channels, pe publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, cu 2.7 puncte de rating și 9.9% cota de piaţă. Tot locul 3 a fost ocupat și de serialul românesc semnat Ruxandra Ion, Adela, difuzat aseară la Happy ȋn intervalul 22.25 – 00.44, producţia ȋnregistrând 1.7 puncte de rating și 9.3% cota de piaţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Media » Happy Channel, locul trei în top all channels weekendul trecut