Antena Meniu Search
x

Intact Media Group, lider de audienţă și în luna septembrie, cu 16.661.661 vizitatori unici

În luna septembrie, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), cu 16.661.661 vizitatori unici. Site-ul a1.ro a dominat categoria de divertisment și a ocupat prima poziție în topul aplicațiilor, în timp ce ObservatorNews și-a menținut poziția de lider al aplicațiilor de știri.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 22:23

Vezi și

Studiul de Audiența și Trafic Internet a publicat rezultatele obținute de site-urile web din România în luna septembrie. Potrivit măsurătorilor, Grupul Intact Media continuă să obțină rezultate de top și rămâne cel mai important jucător pe piața digitală autohtonă.

În luna septembrie, A1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 3.338.895 vizitatori unici. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 136.095 vizitatori unici, ocupând prima poziție în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România.

La rândul său, ObservatorNews și-a menținut poziția și este lider al aplicațiilor de știri cu 97.771 vizitatori unici. Site-ul ObservatorNews a înregistrat 6.921.764 vizitatori unici. Site-ul antena3.ro s-a clasat și el în top 3 al categoriei Știri și analize, cu 5.602.821 vizitatori unici.

Intact Media, grupul cu cele mai audiențe ale aplicațiilor din online-ul românesc

Aplicația Antena 1 a redevenit lider în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România, cu 136.095 vizitatori unici. Singura aplicație care a reușit să o “detroneze” în ultimele luni a fost ObservatorNews, face parte tot din Intact Media Group.

Aplicația Antena 1 este este locul în care fanii și telespectatorii postului au ocazia să interacționeze live cu emisiunile și vedetele lor preferate. Pe ObservatorNews, ei găsesc cele mai recente și relevante știri generaliste, care îi ajută să se mențină la curent cu noutățile din țară și străinătate.

Mulțumim publicului care alege zilnic conținutul oferit de platformele Intact Media Group drept sursă de știri și entertainment!

Despre Intact Media Group

Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, observatornews.ro, spynews.ro, as.ro, catine.ro, antena3.ro, radiozu.ro, zutv.ro, antenastars.ro, tvhappy.ro, retetefeldefel.ro, useit.ro, medicool.ro, hellotaste.ro, deparinti.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

Despre SATI: SATI reprezintă Studiul de Audiența și Trafic Internet, care măsoară audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Intact Media Group, lider de audienţă și în luna septembrie, cu 16.661.661 vizitatori unici