Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 martie 2024. Simona Halep e gata pentru primul meci oficial după aproape 2 ani

Observator de bine, 18 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 18.03.2024, 18:45

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 18 martie 2024

1) Una dintre clădirile simbol ale Bucureştiului va avea un nou proprietar. Hanul cu Tei din Centrul Vechi, scos la licitaţie la un preţ care pleacă de la 1.6 milioane de euro.

2) Scena muzicii techno din Berlin a fost inclusă pe lista patrimoniului cultural imaterial al UNESCO, ca recunoaştere a contribuţiei acesteia la identitatea culturală a oraşului.

3) Kung Fu de milioane. Al patrulea film din seria Kung Fu Panda a ajuns la încasări de 170 de milioane de dolari. Pelicula este şi în cinematografele de la noi.

4) Simona Halep e gata pentru primul meci oficial după aproape 2 ani. Ea o va înfrunta la Miami pe jucătoarea spaniolă Paula Badosa.

5) Noul sezon al celui mai apreciat show gastronomic din România, Chefi la cuțite, începe în această seară, la Antena 1. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu inaugurează următorul capitol din bucătăria show-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 martie 2024. Simona Halep e gata pentru primul meci oficial după aproape 2 ani